r
Nosalty Logó

Focipálya torta NdeeDeville konyhájából

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NdeeDeville
Focipálya torta NdeeDeville konyhájából
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

Tészta

Krém

Díszítés

661
Kalória
13g
Fehérje
63.1g
Szénhidrátok
40g
Zsír
43.1g
Víz
180.9g
Koleszterin
2.6g
Rost
47g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Tészta

Krém

Díszítés

Összesen 661 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Tészta

Krém

Díszítés

Összesen 7921 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Tészta

Krém

Díszítés

Összesen 303 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    40 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    484 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    203 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.1 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    43.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    147 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    247 micro
Összesen 661 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    155.7 g

Zsír

  • Összesen
    480.1 g
  • Telített zsírsav
    230 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    2171 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5808.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    265 mg
  • Kálcium
    994 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    248 mg
  • Foszfor
    2435 mg
  • Nátrium
    1829 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    757.3 g
  • Cukor
    564 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

Víz

  • Összesen
    517 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    929 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    476 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    340 micro
  • Kolin:
    1760 mg
  • Retinol - A vitamin:
    929 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2960 micro
Összesen 7921 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    18.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    222.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    19.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    113 micro
Összesen 303 kcal

Elkészítés

Tészta

  1. 6 tojásfehérjét robotgép keverőtáljába tesszük, és egy csipet sóval kemény habbá verjük. A 6 sárgáját 6 kanál cukorral fehérre, habosra keverünk. Óvatosan aláforgatjuk a fehérjét, majd apránként hozzászitálva elkeverjük benne a 6 kanál lisztet és a sütőpor felét. A piskótát egy gáztepsiben elsimítjuk sütőpapíron, és 160 fokon 15-18 perc alatt készre sütjük. Ezt a folyamatot a maradék 6 tojással 6 kanál cukorral és liszttel megismételjük, annyi különbséggel, hogy picivel kevesebb liszt, helyette viszont a megadott mennyiségű kakaó megy bele.
  2. A kész piskótákat enyhén lisztes sütőpapírra kiborítjuk, az aljukról még melegen lehúzzuk óvatosan a sütőpapírt, félbevágjuk (keresztben a rövid oldallal párhuzamosan), így lesz 4 réteg tésztánk. Hagyjuk kihűlni.
  3. A mascarponét a citrom levével és a 25 dkg porcukorral simára keverjük, beleszórjuk a citrom héját, majd a kemény habbá vert tejszínt alákeverjük, míg egyenletes sima krémet nem kapunk. A piskótalapokat egymásra helyezzük, minden réteg közé krémet kenünk, majd a sütit körbekenjük mindenhol egyenletesen elsimítva.
  4. Egy uzsonnás zacskóba szórjuk a kókuszt, majd hozzáadagolva kiskanalanként a színezéket folyamatos rázogatással beállítjuk, mennyire zöld "gyepet" szeretnénk. Ehhez érdemes apránként hozzáadni a színezéket, és a zacskó legyen elég nagy, hogy jól össze tudjuk rázni a kókuszt. Ezután minden oldalra és persze a tetejére a sütinek szórjuk rá a kókuszt.
  5. Díszítésként porcukorból citromlével cukormázat készítünk, amit egy zacsiba töltve és a sarkát kivágva dekorálhatjuk a pályát vonalakkal. Játékosként gumimacikkal díszítjük a pályát, és egy marcipánlabda se maradhat le róla.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 40 perc
  • Sütés ideje: 36 perc
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 50x32

Fiaimnak és barátaiknak szerettem volna meglepetésként az évadzáró futballedzésre egy sütit készíteni. Nagyon népszerű volt, hihetetlen gyorsan megették a srácok.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!