r
Nosalty Logó

Fasírtfészek tejfölös-kapros sajttal töltve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Fasírtfészek tejfölös-kapros sajttal töltve
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír

fasírt

töltelék

Összesen 3017 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír

fasírt

töltelék

Összesen 3017 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír

fasírt

töltelék

Összesen 212 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    184 g

Zsír

  • Összesen
    200.9 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    859 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7438.6 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    2163 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    339 mg
  • Foszfor
    2397 mg
  • Nátrium
    2298 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    889.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1675 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    164 mg
  • D vitamin:
    172 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    471 micro
  • Kolin:
    591 mg
  • Retinol - A vitamin:
    970 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    305 micro
Összesen 3017 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    184 g

Zsír

  • Összesen
    200.9 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    859 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7438.6 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    2163 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    339 mg
  • Foszfor
    2397 mg
  • Nátrium
    2298 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    889.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1675 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    164 mg
  • D vitamin:
    172 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    471 micro
  • Kolin:
    591 mg
  • Retinol - A vitamin:
    970 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    305 micro
Összesen 3017 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    522.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    152 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 212 kcal

Hozzávalók

fasírt

töltelék

Elkészítés

fasírt

  1. A kenyérszeleteket vízbe áztatjuk. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olaj felén megdinszteljük.
  2. A darálthúshoz hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát, a kinyomkodott kenyérszeleteket, a tojást és a lisztet. Sózzuk-borsozzuk, meghintjük pirospaprikával.
  3. Kis gombócokat formálunk a masszából, a közepükbe mélyedéseket alakítunk ki az ujjunkkal, majd beleforgatjuk zsemlemorzsába.
  4. A maradék olajjal vékonyan kikent tepsibe sorakoztatjuk a fasírtokat, és 180 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.

töltelék

  1. A tejfölt a reszelt sajttal és az apróra vágott kaporral összekeverjük.
  2. A fasírt mélyedéseit betöltjük a masszával és további 20 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 354
  • Feltöltés dátuma: 2023. január 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fasírtfészek tejfölös-kapros sajttal töltve
Salamon Csilla 1202 recept

Hozzávalók

fasírt

töltelék

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...