r
Nosalty Logó

Csőformában sült fasírt sajtos ölelésben

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csőformában sült fasírt sajtos ölelésben
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 475 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1896 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 133 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.3 g

Zsír

  • Összesen
    28.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    201 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1335.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    250 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    482 mg
  • Nátrium
    490 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    222.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    123 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    178 mg
  • Retinol - A vitamin:
    104 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    225 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    989 micro
Összesen 475 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    153.2 g

Zsír

  • Összesen
    112.7 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    803 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5340.5 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    192 mg
  • Kálcium
    1000 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    232 mg
  • Foszfor
    1926 mg
  • Nátrium
    1960 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.7 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    891 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    492 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    240 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    252 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    274 micro
  • Kolin:
    712 mg
  • Retinol - A vitamin:
    415 micro
  • α-karotin
    61 micro
  • β-karotin
    898 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3956 micro
Összesen 1896 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    375.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    278 micro
Összesen 133 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A brokkolit megfőzzük, lecsöpögtetjük.
  2. Egy nagy edényben összekeverjük a hozzávalókat: a darált husit, brokkolit, zsemlemorzsát, tojásokat, hagymát, zúzott fokhagymát, fűszereket.
  3. Olajjal kikenjük a formát, és letakarva kb. 30-40 percig 160 fokon sütjük.
  4. Mikor már kb. jó, megszórjuk a tetejét sajttal, és 200 fokon fedetlenül sütjük tovább kb. 20 percig, ill. míg a sajt kívánatosan sült nem lesz.:)
  5. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2581
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 10.

Ajánló

A képen burgonyakrokettel és répasalátával készítettem, de nagyon finom burgonyapürével is!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A maradék brokkoli, a fasírt megkívánása és a Stefánia-vagdaltot már megunt reformeri szellem eredménye ez a fogás.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...