r
Nosalty Logó

Csípős magyaros pizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csípős magyaros pizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A feltéthez ízlés szerint

Összesen 785 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A feltéthez ízlés szerint

Összesen 4706 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A feltéthez ízlés szerint

Összesen 234 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.6 g

Zsír

  • Összesen
    50.6 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1634.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    251 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    276 mg
  • Nátrium
    1031 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    186.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    75 micro
  • β-karotin
    473 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6509 micro
  • Lut-zea
    94 micro
Összesen 785 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    159.6 g

Zsír

  • Összesen
    303.3 g
  • Telített zsírsav
    123 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    426 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9808.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    168 mg
  • Kálcium
    1508 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    260 mg
  • Foszfor
    1657 mg
  • Nátrium
    6186 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    331.4 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1119.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    888 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    130 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    379 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    632 micro
  • α-karotin
    450 micro
  • β-karotin
    2839 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    39056 micro
  • Lut-zea
    563 micro
Összesen 4706 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    483.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    305 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    140 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1923 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 234 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez ízlés szerint

Elkészítés

A tésztához

  1. A meleg vízben elkeverjük a cukrot, és felfuttatjuk benne az élesztőt.
  2. A lisztet, a sót tálba tesszük, beleöntjük az élesztőt és az olajat, és annyi vizet még, hogy feszes, rugalmas tésztát kapjunk. Meleg helyen megkelesztjük.
  3. A feltéthez valókat összedaraboljuk.
  4. A megkelt tésztát kinyújtjuk vékonyra. Beletsszük a tepsibe, megkenjük sűrített paradicsommal, és rárakosgatjuk a feltétet. Megszórjuk a fűszerekkel, és reszelt sajttal. Pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 99
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 27733
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mint gombhoz a kabát! Ez esetben erős paprikához készült a pizza. Nagymamától hoztam, és mivel csak pizzán szeretem a nagyon csípőset, ezért készítettem ezt. Ez a mennyiség egy gáztepsire és egy kisebb tepsire elég, ha vékonyra nyújtjuk.

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez ízlés szerint

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...