r
Nosalty Logó

Chilis bab Halloweenra

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Laura36
Chilis bab Halloweenra
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1092 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 4367 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 156 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2345.9 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    543 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    473 mg
  • Foszfor
    1020 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    162.8 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    382.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    360 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    261 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    890 micro
  • Kolin:
    267 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    64 micro
  • β-karotin
    3722 micro
  • β-crypt
    964 micro
  • Likopin
    20587 micro
  • Lut-zea
    329 micro
Összesen 1092 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    313.9 g

Zsír

  • Összesen
    73.6 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    315 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9383.5 g
  • Cink
    42 mg
  • Szelén
    219 mg
  • Kálcium
    2173 mg
  • Vas
    99 mg
  • Magnézium
    1892 mg
  • Foszfor
    4081 mg
  • Nátrium
    851 mg
  • Réz
    10 mg
  • Mangán
    17 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    651.2 g
  • Cukor
    128 mg
  • Élelmi rost
    153 mg

VÍZ

  • Összesen
    1529.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1439 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    1043 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    120 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3561 micro
  • Kolin:
    1069 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    254 micro
  • β-karotin
    14889 micro
  • β-crypt
    3858 micro
  • Likopin
    82349 micro
  • Lut-zea
    1315 micro
Összesen 4367 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    336.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    128 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    533 micro
  • β-crypt
    138 micro
  • Likopin
    2949 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 156 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, és egy mélyebb serpenyőben olívaolajon megpirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a darált húst, és készre sütjük. Közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk oreganóval és chiliporral.
  3. Ha a hús jól megpirult, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot (nagyon pici vízzel higítva), egy jó nyomásnyi ketchupot, és ízlés szerint megcukrozzuk.
  4. A lecsepegtetett konzerv babokat is belekeverjük, majd pár perc főzés után jöhet a kukorica is.
  5. Egyet forralunk rajta, és késznek nyilvánítjuk.
  6. A kaliforniai paprikáknak óvatosan levágjuk a "kalapját", kicsumázzuk, és halloweeni tökpofákat vágunk.
  7. Megtöltjük a paprikákat a chilis babbal, visszatesszük a tetejüket, és 180 fokon 20-25 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6140
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 27.

Ajánló

Természetesen mindenki használhatja tölteléknek a saját chilisbab recepjét, sőt, teljesen más fajta hús- vagy egyéb töltelékkel is elkészíthető.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Laura36 77 recept

Olyan sok Halloweeni édesség, rágcsálnivaló, és sós finomság van az oldalon, hogy gondoltam felkerülhetne egy "laktatóbb" menü is, ami főételként is megállja a helyét.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...