r
Nosalty Logó

Brokkolis pizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Brokkolis pizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
290 °C
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A tésztához kenyérsütőgépben

A feltéthez

Összesen 1015 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A tésztához kenyérsütőgépben

A feltéthez

Összesen 2028 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A tésztához kenyérsütőgépben

A feltéthez

Összesen 146 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.2 g

Zsír

  • Összesen
    39.3 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4437.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    809 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    683 mg
  • Nátrium
    2752 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    123.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    396.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    469 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    79 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    237 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    250 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    337 micro
  • α-karotin
    112 micro
  • β-karotin
    1527 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    16569 micro
  • Lut-zea
    1710 micro
Összesen 1015 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    88.5 g

Zsír

  • Összesen
    78.5 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    264 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8875.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    1618 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    233 mg
  • Foszfor
    1367 mg
  • Nátrium
    5505 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    247.3 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    792.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    937 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    158 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    474 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    500 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    674 micro
  • α-karotin
    224 micro
  • β-karotin
    3054 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    33138 micro
  • Lut-zea
    3421 micro
Összesen 2028 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    634.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    393 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    218 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2369 micro
  • Lut-zea
    245 micro
Összesen 146 kcal

Hozzávalók

A tésztához kenyérsütőgépben

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához kenyérsütőgépben

  1. A tészta elkészítéséhez a hozzávalókat ebben a sorrendben bedobáljuk a kenyérsütőgépbe, és dagasztás programon elkészítjük a tésztát. Amíg kb. 1,5 óráig készül a tészta, bőven van időnk a feltétet elkészíteni.
  2. A feltéthez kis rózsákra vágjuk, és megfőzzük a brokkolit, felszeleteljük a koktélparadicsomot, és csíkokra vágjuk az újhagymát. A tejszínt és paradicsomszószt összekeverjük. Előmelegítjük a sütőt.
  3. A tésztát kinyújtjuk, lisztezett tepsire tesszük, és megkenjük a szósszal, rádobáljuk a koktélparit, újhagymát és a brokkolit, alaposan megszórjuk sajttal.
  4. A sütő legmagasabb fokozatán készre sütjük max. 10 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 290 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 12156
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik délelőtt ettem volna valami finom olaszosat, gyorsan összedobtam. A titok, hogy tényleg extra meleg legyen a sütő. Külön köszönet Petrának a tésztához, ez a legjobb, amit találtam internetes receptkönyvben!

Hozzávalók

A tésztához kenyérsütőgépben

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...