r
Nosalty Logó

Bögrés süti tejszínes-csokis krémmel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Bögrés süti tejszínes-csokis krémmel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 770 kcal
  • 4% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 4617 kcal
  • 4% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 295 kcal
  • 4% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 9% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    40.1 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    811.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    259 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    294 mg
  • Nátrium
    230 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.1 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 770 kcal
  • 4% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 9% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44 g

Zsír

  • Összesen
    240.7 g
  • Telített zsírsav
    105 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    322 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4869.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    1554 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    1764 mg
  • Nátrium
    1382 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    576.6 g
  • Cukor
    364 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    84.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    452 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    47 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    217 mg
  • Retinol - A vitamin:
    426 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    276 micro
  • β-crypt
    51 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    344 micro
Összesen 4617 kcal
  • 4% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 9% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    312.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    5.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 295 kcal

Hozzávalók

Piskóta

Krém

Elkészítés

Piskóta

  1. A lisztben elkeverjük a sütőport, cukrot, tejet, tojást és olajat.
  2. A masszát kiolajozott, lisztezett tepsibe öntjük.
  3. Rászórjuk a kimagozott meggyet és az aszalt gyümölcsöt.
  4. Betesszük az előmelegített sütőbe 180 fokon kb. 20 percre (persze figyeljük közben, tűpróba).

Krém

  1. A tejszínt és a fehér csokit robotgéppel elkeverjük.
  2. A meggybefőtt levét a vaníliás cukorral beletesszük egy kisebb fazékba, és felforraljuk.
  3. Mikor már forr a "lé", pudingot készítünk belőle. Ha kész a puding, levesszük a tűzhelyről, és elkeverünk benne kb. 5 dkg vajat.
  4. A tejszínes-csokis masszába beleöntjük a meggylében főtt pudingot, és robotgéppel összekeverjük.
  5. Majd a félig kihűlt piskótára kenjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7330
  • Feltöltés dátuma: 2014. október 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a sütit rögtönzésből gyártottam :) Valami újdonságot akartam kipróbálni, mégse az a megszokott piskóta legyen :) Nagyon finom lett, és könnyű elkészíteni. Csak ajánlani tudom!

Hozzávalók

Piskóta

Krém

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...