r
Nosalty Logó

Boeuf saláta Gourmand konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Gourmand
Boeuf saláta Gourmand konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 476 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 5700 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    15.7 g

Zsír

  • Összesen
    40.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    828.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    212 mg
  • Nátrium
    510 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    130.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    396 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    98 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    1450 micro
  • β-karotin
    3542 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    734 micro
Összesen 476 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    188 g

Zsír

  • Összesen
    487.1 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    94 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    305 g
  • Koleszterin
    1556 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9946.7 g
  • Cink
    51 mg
  • Szelén
    213 mg
  • Kálcium
    641 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    346 mg
  • Foszfor
    2542 mg
  • Nátrium
    6123 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    152.2 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    1567 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4755 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    23 micro
  • E vitamin:
    131 mg
  • C vitamin:
    183 mg
  • D vitamin:
    287 micro
  • K vitamin:
    206 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    559 micro
  • Kolin:
    1173 mg
  • Retinol - A vitamin:
    489 micro
  • α-karotin
    17405 micro
  • β-karotin
    42504 micro
  • β-crypt
    46 micro
  • Likopin
    5 micro
  • Lut-zea
    8809 micro
Összesen 5700 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    359.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    221 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    172 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    629 micro
  • β-karotin
    1536 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    318 micro
Összesen 206 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A marhalábszárat megmossuk, 5 liter vízben, lassú tűzön főni tesszük.
  2. A zöldségeket meghámozzuk, vízen tartjuk. A tojásokat keményre főzzük, majd ha lehűltek, meghámozzuk. A főtt tojásfehérjét és az ecetes uborkát apró kockákra vágjuk. A főtt, a nyers tojássárgákkal, mustárral és olajjal majonézt készítünk, majd hidegre tesszük.
  3. Amikor a hús majdnem megfőtt, a zöldségeket a levesbe főzzük. Amikor megfőttek, kivesszük, lehűtjük, majd apró kockára vágjuk. Legvégül a főtt, lehűlt húst is felkockázzuk.
  4. A hozzávalókat: felkockázott húst, leveszöldséget, uborkát, konzervborsót, főtt tojásfehérjét egy nagy vájlingban összerázzuk, sózzuk, borsozzuk.
  5. Legvégül hozzáadjuk a mustáros majonézt, és óvatosan összekeverjük, majd díszítjük és tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2076
  • Feltöltés dátuma: 2019. március 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Boeuf saláta Gourmand konyhájából
Gourmand 34 recept

A Boeuf saláta a marhahúsleves macerás, ám áhított eredménye. Lehetőleg növendékhúst használjunk, zamatosabb a húsa, kevesebb ideig kell főzni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...