r
Nosalty Logó

Boeuf saláta Gourmand konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Gourmand
Boeuf saláta Gourmand konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 476 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 5700 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    15.7 g

Zsír

  • Összesen
    40.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    828.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    212 mg
  • Nátrium
    510 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    130.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    396 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    98 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    1450 micro
  • β-karotin
    3542 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    734 micro
Összesen 476 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    188 g

Zsír

  • Összesen
    487.1 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    94 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    305 g
  • Koleszterin
    1556 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9946.7 g
  • Cink
    51 mg
  • Szelén
    213 mg
  • Kálcium
    641 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    346 mg
  • Foszfor
    2542 mg
  • Nátrium
    6123 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    152.2 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    1567 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4755 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    23 micro
  • E vitamin:
    131 mg
  • C vitamin:
    183 mg
  • D vitamin:
    287 micro
  • K vitamin:
    206 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    559 micro
  • Kolin:
    1173 mg
  • Retinol - A vitamin:
    489 micro
  • α-karotin
    17405 micro
  • β-karotin
    42504 micro
  • β-crypt
    46 micro
  • Likopin
    5 micro
  • Lut-zea
    8809 micro
Összesen 5700 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    359.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    221 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    172 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    629 micro
  • β-karotin
    1536 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    318 micro
Összesen 206 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A marhalábszárat megmossuk, 5 liter vízben, lassú tűzön főni tesszük.
  2. A zöldségeket meghámozzuk, vízen tartjuk. A tojásokat keményre főzzük, majd ha lehűltek, meghámozzuk. A főtt tojásfehérjét és az ecetes uborkát apró kockákra vágjuk. A főtt, a nyers tojássárgákkal, mustárral és olajjal majonézt készítünk, majd hidegre tesszük.
  3. Amikor a hús majdnem megfőtt, a zöldségeket a levesbe főzzük. Amikor megfőttek, kivesszük, lehűtjük, majd apró kockára vágjuk. Legvégül a főtt, lehűlt húst is felkockázzuk.
  4. A hozzávalókat: felkockázott húst, leveszöldséget, uborkát, konzervborsót, főtt tojásfehérjét egy nagy vájlingban összerázzuk, sózzuk, borsozzuk.
  5. Legvégül hozzáadjuk a mustáros majonézt, és óvatosan összekeverjük, majd díszítjük és tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2074
  • Feltöltés dátuma: 2019. március 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Boeuf saláta Gourmand konyhájából
Gourmand 34 recept

A Boeuf saláta a marhahúsleves macerás, ám áhított eredménye. Lehetőleg növendékhúst használjunk, zamatosabb a húsa, kevesebb ideig kell főzni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek