r
Nosalty Logó

Bélszín tejszínes mártásban

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Maria.
Bélszín tejszínes mártásban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 467 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2808 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 123 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    39.8 g

Zsír

  • Összesen
    24.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    155 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    893.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    454 mg
  • Nátrium
    194 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    272.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    612 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    2063 micro
  • β-karotin
    4942 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    156 micro
Összesen 467 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    238.8 g

Zsír

  • Összesen
    145.1 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    928 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5363 g
  • Cink
    44 mg
  • Szelén
    286 mg
  • Kálcium
    712 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    405 mg
  • Foszfor
    2725 mg
  • Nátrium
    1167 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    134.1 g
  • Cukor
    54 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1636.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3671 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    89 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    172 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    400 micro
  • Kolin:
    1024 mg
  • Retinol - A vitamin:
    685 micro
  • α-karotin
    12378 micro
  • β-karotin
    29651 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    937 micro
Összesen 2808 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    234.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    51 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    541 micro
  • β-karotin
    1295 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 123 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk vagy nalgylyukú reszelő lereszeljük. A húst megmossuk, felszeleteljük és megsózzuk.
  2. A zöldségeket olajon / zsíron megdinszteljük, mellérakjuk a húst, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Hozzáadjuk a borsot és a babérleveleket.
  3. 30-40 percig főzzük, míg a hússzeletek megpuhulnak, majd kiszedjük őket.
  4. A zöldségekhez adjuk a citromlevet (vagy 1-2 ek ecetet), felforraljuk, majd belekeverjük a mustárt is.
  5. Levesszük a tűzről, a zöldségeket botmixerrel simára turmixoljuk, és visszatesszük a tűzre.
  6. Hozzáadjuk a tejszínt, sót, cukrot, lisztet, és állandó keverés mellett besűrítjük. Rövid ideig forraljuk, majd visszatesszük a hússzeleteket, és így is hagyjuk forrni egy picit.
  7. Knédlivel tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 11502
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 07.

Ajánló

Knédli. (recept hamarosan!)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretjük.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...