r
Nosalty Logó

Barackos-joghurtos túrótorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos-joghurtos túrótorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 408 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4095 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 184 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.6 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    797.6 g
  • Cink
    131 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    171 mg
  • Vas
    101 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    255 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    132.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    161 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    60 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 408 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    146.3 g

Zsír

  • Összesen
    200.5 g
  • Telített zsírsav
    120 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    843 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7976.2 g
  • Cink
    1306 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    1709 mg
  • Vas
    1006 mg
  • Magnézium
    171 mg
  • Foszfor
    2547 mg
  • Nátrium
    1047 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    430.2 g
  • Cukor
    286 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1325 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1608 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    134 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    437 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1455 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1690 micro
  • β-crypt
    366 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    655 micro
Összesen 4095 kcal
  • 7% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    358.5 g
  • Cink
    59 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    45 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.3 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    27 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 184 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat a vajjal és a cukorral keverjük habosra. Adjuk hozzá apránként a lisztet, a sütőport, a tejet, és dolgozzuk össze alaposan.
  2. A masszát simítsuk vajazott, lisztezett kerek tortaformába, és előmelegített sütőben süssük meg. Hagyjuk benne a formában a tésztát.
  3. Keverjük össze a túrót, a joghurtot, a cukrot ésa vaníliás cukrokat.
  4. Vágjuk apró darabokra a konzerv barack egész tartalmát (a leve nem kell). Keverjük ezt is a túrós masszához.
  5. Verjük kemény állagúvá a tejszínt a cukorral, és óvatosan adjuk hozzá a krémhez.
  6. A legvégén szórjuk bele a zselatinokat, alaposan keverjük össze, és töltsük a tésztára. Tegyük hűtőbe, és várjunk legalább 3-4 órát (legjobb egy éjszakát), majd szépen szeletelhetjük is!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 258
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 21123
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom és könnyű desszert. Konzerv gyümölcs helyett lehet belerakni frisset is, illetve bármilyen gyümölcsöt! Nekem 1 zselatintól nem igazán állt össze, azért írtam a 2 csomagot, attól tuti, hogy kemény lesz!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...