r
Nosalty Logó

Barackos-joghurtos süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos-joghurtos süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 687 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 5484 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 234 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    24.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    470.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    118 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.8 g
  • Cukor
    75 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    223 micro
  • β-crypt
    54 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 687 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    75.6 g

Zsír

  • Összesen
    193.6 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    402 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3763.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    995 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    263 mg
  • Foszfor
    1417 mg
  • Nátrium
    942 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    870.3 g
  • Cukor
    604 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    604 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    790 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    52 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    86 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    163 micro
  • Kolin:
    230 mg
  • Retinol - A vitamin:
    625 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1785 micro
  • β-crypt
    429 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    474 micro
Összesen 5484 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    160.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 234 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit gyorsan robotgéppel összekeverjük, utána kb 5 percig keverjük, míg szép habos lesz. (Egyszerű muffin tészta, a mérce egy 250 ml-es bögre.)
  2. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és tűpróbáig megsütjük.
  3. Ha megsült 5 percet hűlni hagyjuk, kiborítjuk a tepsiből, és levesszük az aljáról a sütőpapírt (én vissza szoktam rakni a tepsibe...).
  4. Míg sül, addig habosra keverjük a habtejszínt, hozzáadjuk a joghurtot és a vaníliás cukrot.
  5. Rákenjük a kihűlt tésztára, és vizes késsel szépen elsimítjuk. A tetejét kirakjuk a barackszeletekkel. (Természetesen bármilyen gyümölccsel készíthető, én is rengeteg variációt kipróbáltam már.)
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Tepsi mérete: 30x40
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 160
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 38707
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha rám tör a sütiszörny, vagy hirtelen bejelentkezik valaki, akkor nagyon gyorsan elkészíthető, és sose marad belőle.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...