r
Nosalty Logó

Barackos-csokoládés szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ildi71
Barackos-csokoládés szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 968 kcal
  • 4% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 3864 kcal
  • 4% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 275 kcal
  • 4% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    40.9 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    147 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    569.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    133 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    252 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    141.1 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    137.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    454 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    1347 micro
  • β-crypt
    123 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    179 micro
Összesen 968 kcal
  • 4% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    47.1 g

Zsír

  • Összesen
    163.7 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    586 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2278.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    123 mg
  • Kálcium
    534 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    1007 mg
  • Nátrium
    457 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    564.4 g
  • Cukor
    270 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    550.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1817 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    160 micro
  • Kolin:
    230 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1346 micro
  • α-karotin
    88 micro
  • β-karotin
    5386 micro
  • β-crypt
    491 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    716 micro
Összesen 3864 kcal
  • 4% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    162 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    129 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    383 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 275 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A vajat habosra keverjük. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást, a citromhéjat és a citromlevet.
  2. A lisztet, a keményítőt és a sütőport elvegyítjük, ezután a tejjel együtt a habos masszához keverjük.
  3. Egy kapcsos tortaformát kivajazunk, és belesimítjuk a tésztát.
  4. A sárgabarack-lekvárt a tésztára kenjük. A megmosott és kimagozott sárgabarackot elosztjuk a tésztán.
  5. A sütőt előmelegítjük.
  6. A morzsához összedolgozzuk a vajat, a lisztet, a cukrot, a vaníliás cukrot, a kakaóport, és rászórjuk a gyümölcsre.
  7. A kihűlt tésztát porcukorral meghintve tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9066
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 07.

Ajánló

A gyümölcs lehet konzerv vagy befőtt is. Sőt általában én őszibarakcból készítem.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Még a 90-es években kaptam egy sütis könyvet, ebből készül mindig, és még mindig nem untuk meg!

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek