r
Nosalty Logó

Barackos-csokoládés szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ildi71
Barackos-csokoládés szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 968 kcal
  • 4% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 3864 kcal
  • 4% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 275 kcal
  • 4% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    40.9 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    147 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    569.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    133 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    252 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    141.1 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    137.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    454 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    1347 micro
  • β-crypt
    123 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    179 micro
Összesen 968 kcal
  • 4% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    47.1 g

Zsír

  • Összesen
    163.7 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    586 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2278.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    123 mg
  • Kálcium
    534 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    1007 mg
  • Nátrium
    457 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    564.4 g
  • Cukor
    270 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    550.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1817 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    160 micro
  • Kolin:
    230 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1346 micro
  • α-karotin
    88 micro
  • β-karotin
    5386 micro
  • β-crypt
    491 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    716 micro
Összesen 3864 kcal
  • 4% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    162 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    129 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    383 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 275 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A vajat habosra keverjük. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást, a citromhéjat és a citromlevet.
  2. A lisztet, a keményítőt és a sütőport elvegyítjük, ezután a tejjel együtt a habos masszához keverjük.
  3. Egy kapcsos tortaformát kivajazunk, és belesimítjuk a tésztát.
  4. A sárgabarack-lekvárt a tésztára kenjük. A megmosott és kimagozott sárgabarackot elosztjuk a tésztán.
  5. A sütőt előmelegítjük.
  6. A morzsához összedolgozzuk a vajat, a lisztet, a cukrot, a vaníliás cukrot, a kakaóport, és rászórjuk a gyümölcsre.
  7. A kihűlt tésztát porcukorral meghintve tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 9069
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 07.

Ajánló

A gyümölcs lehet konzerv vagy befőtt is. Sőt általában én őszibarakcból készítem.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Még a 90-es években kaptam egy sütis könyvet, ebből készül mindig, és még mindig nem untuk meg!

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...