r
Nosalty Logó

Bakacsók Audrey89 konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Audrey89
Bakacsók Audrey89 konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 26% Zsír

Tészta

Krém

Tetejére

Összesen 1392 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 26% Zsír

Tészta

Krém

Tetejére

Összesen 5570 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 26% Zsír

Tészta

Krém

Tetejére

Összesen 317 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    24.6 g

Zsír

  • Összesen
    93.6 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    379 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1711.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    425 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    710 mg
  • Nátrium
    395 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.1 g
  • Cukor
    82 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    115.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    667 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    81 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    327 mg
  • Retinol - A vitamin:
    633 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    397 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    488 micro
Összesen 1392 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    98.4 g

Zsír

  • Összesen
    374.6 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    132 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    154 g
  • Koleszterin
    1517 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6844.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    1701 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    509 mg
  • Foszfor
    2838 mg
  • Nátrium
    1580 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    480.5 g
  • Cukor
    326 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    463.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2667 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    325 micro
  • K vitamin:
    243 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    416 micro
  • Kolin:
    1307 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2533 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    1590 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1951 micro
Összesen 5570 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    21.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    390.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    162 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.4 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 317 kcal

Hozzávalók

Tészta

Krém

Tetejére

Elkészítés

Tészta

  1. A 6 tojássárgáját a vízzel és a cukorral habosra keverjük.
  2. Hozzáadjuk a diót, a lisztet, a sütőport és a 6 tojás keményre vert habját.
  3. Az egész masszát jól összekeverjük, és egy közepes tepsiben, előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük (tűpróbát végezzünk!).

Krém

  1. A tejet a liszttel, a cukorral és a kávéval megfőzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a 2 tojássárgáját.
  2. A kapott krémet rákenjük a kihűlt tésztára.
  3. Tetejére mazsolát szórunk, és egy kis étcsokit reszelünk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1994
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Audrey89 16 recept

Nagyon szeretjük a kávés édességeket. Süti formájában ezt a régi, családi receptet szoktam elkészíteni. A kávés krém és a diós piskóta jól harmonizál együtt.

Hozzávalók

Tészta

Krém

Tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...