Szaké

Szaké

Leírás

Japán, főzésre és ivásra egyaránt alkalmas, rizsből készült 15-20%-os alkoholtartalmú ital. A japánok nemzeti itala. Sokszor rizsborként említik, ez azonban nem helyes megnevezés, mivel előállítása sokkal inkább a sör készítéséhez hasonlít (többszöri erjesztéssel nyerik a szakét).

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Szobahőmérsékleten. ;

100g Szaké

fehérjetartalom

0.5 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

5 g

víztartalom

78.4 g

gramm szaké?

Top ásványi anyagok

Magnézium

6 mg

Foszfor

6 mg

Kalcium

5 mg

Nátrium

2 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.5 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

5 mg

Vas

0.1 mg

Magnézium

6 mg

Foszfor

6 mg

Nátrium

2 mg

Cink

0.02 mg

Réz

0.009 mg

Szelén

1.4 µg

szénhidrát

víz

78.4 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!