Pecsenyezsír

Pecsenyezsír

Leírás

Zsírban sült húsok után visszamaradt, vörös és fokhagymával, fűszerekkel, esetleg borral ízesített és besűrített kocsonyás állagú pástétomféle. Növényi eredetű összetevőkből készült változata is kapható. Kiválóan alkalmas mártások, szószok gazdagítására, de egyszerűen kenyérre kenve sem utolsó lakoma.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Pecsenyezsír

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

95095.5 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm pecsenyezsír?

Top ásványi anyagok

Cink

0.11 mg

Szelén

0.2 µg

Top vitaminok

Kolin

49.7 mg

E vitamin

0.6 mg

D vitamin

102 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

39.2 g

egyszeresen telített zsírsav

45.1 g

többszörösen telített zsírsav

11.2 g

koleszterin

95 g

ásványi anyagok

Cink

0.11 mg

Szelén

0.2 µg

szénhidrát

vitaminok

Kolin

49.7 mg

E vitamin

0.6 mg

D vitamin

102 µg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...