Calabria ihlette csípős húskrém
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

- 9% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
38g sertéslapocka89 kcal
-
38g paprika6 kcal
-
13g pecsenyezsír113 kcal
-
0g citromlé0 kcal
-
0 kcal
- 9% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
150g sertéslapocka354 kcal
-
150g paprika25 kcal
-
50g pecsenyezsír451 kcal
-
0g citromlé0 kcal
-
0 kcal
- 9% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
42.9g sertéslapocka101 kcal
-
42.9g paprika7 kcal
-
14.3g pecsenyezsír129 kcal
-
0g citromlé0 kcal
-
0 kcal
- 9% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.7 g
Zsír
-
Összesen 19.3 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 39 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 129.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 74 mg
-
Nátrium 25 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 52.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 25 mg
-
D vitamin: 39 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 31 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 64 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 105 micro
- 9% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26.8 g
Zsír
-
Összesen 77.2 g
-
Telített zsírsav 29 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 35 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 154 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 517.9 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 38 mg
-
Kálcium 35 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 39 mg
-
Foszfor 298 mg
-
Nátrium 101 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
Víz
-
Összesen 211.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 25 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 100 mg
-
D vitamin: 156 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 20 micro
-
Kolin: 123 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 26 micro
-
β-karotin 256 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 419 micro
- 9% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.7 g
Zsír
-
Összesen 22.1 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 44 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 148 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 85 mg
-
Nátrium 29 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 60.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 29 mg
-
D vitamin: 45 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 35 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 7 micro
-
β-karotin 73 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 120 micro
Elkészítés
- A sült húst vágjuk kicsit össze, és a többi alapanyaggal daráljuk olyan állagúra, ami nekünk szimpatikus. Én kicsit darabosabbra hagytam, de lehet egészen krémesre is, ízlés szerint. Régen ezt húsdarálóval oldották meg, manapság használhatunk késes aprítógépet is.
- Hagyjuk jól lehűlni, és az ízeket összeérni, néhány óra alatt a hűtőben.
- Pirítós kenyérre kenve tálaljuk. Aki nem bírja a csípőset, vagy kevesebb cayenne borssal készítse, vagy vékonyan kenje a kenyeret.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 perc
Lidia Bastianich ellátogatott Calabria-ba, a tv segítségével pedig én is vele tartottam. Bruschetta-t készített a vendégeinek. A három különböző feltét közül, nekem ez tetszett meg. Az övé csodás, mely bíbor színű volt, a híres helybeli paprikától. Az enyém egy kísérleti recepthez vett, kész sült paprika tapenade-ból lett összedobva. Nálunk óriási sikere volt, ketten megettük reggelire meg vacsorára. Az eredeti recept egyenlő mennyiségű hús-sült csípős paprika-zsír aranyban készül, citromlé meg cayenne bors nélkül.
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!