r
Nosalty Logó

Tejfölös csirke hasábbal petione-tól

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Tejfölös csirke hasábbal petione-tól
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Tejfölös csirke

Hasáb

Összesen 1321 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Tejfölös csirke

Hasáb

Összesen 2645 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Tejfölös csirke

Hasáb

Összesen 110 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.5 g

Zsír

  • Összesen
    95.7 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    374 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1563.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    269 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    779 mg
  • Nátrium
    301 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    632.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    321 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    201 mg
  • Retinol - A vitamin:
    315 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    270 micro
Összesen 1321 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    111 g

Zsír

  • Összesen
    191.4 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    748 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3126.4 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    537 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    281 mg
  • Foszfor
    1558 mg
  • Nátrium
    603 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    123.6 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1265.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    642 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    117 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    402 mg
  • Retinol - A vitamin:
    630 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    540 micro
Összesen 2645 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    131.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Tejfölös csirke

Hasáb

Elkészítés

Tejfölös csirke

  1. Megmossuk a krumplit (nem pucoljuk), felnégyeljük, majd felrakjuk főni félkész állapotig.
  2. Majd 250 fokosra előmelegített sütőbe küldjük pirulni.
  3. Felszeljük a hagymát ízlés szerint, majd a pecsenyezsírban feltesszük üvegesedni.
  4. A csirkecombokat az üvegesre pirult hagymán megpirítjuk, majd lefedjük, hogy puhuljon (víz hozzáadása tilos).
  5. Amikor elkezdett pirulni, hozzáadjuk a négybe vágott gombát és a fűszereket (a paprikát hagyjuk a végére, és amikor ezt adjuk, húzzuk félre, mert könnyen lekap).
  6. Ezt követően mikor már minden megpuhult majdnem kész állapotra, hozzáadjuk a tejfölt.
  7. Fedő nélkül besűrítjük.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40*40
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2721
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Még soha nem készítettem tejfölös csirkét. Hagyományosan nem is akartam. ilyennek képzeltem.

Hozzávalók

Tejfölös csirke

Hasáb

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...