Himalája só

Himalája só

Leírás

A Himalája-hegység környékén kézzel bányászott só, melynek felszínre kerüléséhez és feldolgozásához semmilyen ipari eljárást nem alkalmaznak. A sót kíméletesen tisztítják, így megőrzi teljes ásványianyag-tartalmát. Kapható finomra őrölt ill. kisebb-nagyobb darabos formában is. A Himalája sót javasolt csak főzés után adni az ételekhez, így megőrizhetjük jótékony hatásait.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Himalája só

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0.2 g

gramm himalája só?

Top ásványi anyagok

Nátrium

38758 mg

Kalcium

24 mg

Magnézium

1 mg

Vas

0.33 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

24 mg

Vas

0.33 mg

Magnézium

1 mg

Nátrium

38758 mg

Cink

0.1 mg

Réz

0.03 mg

Mangán

0.1 mg

Szelén

0.1 µg

szénhidrát

víz

0.2 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!