Debreceni kolbász

Igazi klasszikus, magyar kolbász, melynek ízét magas hústartalma és az erős fűszerezés adja. A „debreceni mód”-on azt jelenti, hogy a húst nagylyukú darálón darálják le és a fokhagymát összezúzva, vízben áztatva, majd leszűrt levét a fűszerezett húsmasszához hozzáadva készül. Vékony kolbászbélbe töltik, majd a jellegzetes debreceni pár készítése után pirosra füstölik. A debreceni kolbászt pulykahúsból is készítik. Sütve, főzve, különböző ételek alapanyagaként sokrétű a felhasználása, de mégis a jó karéj kenyér és az adag mustár mellett gözölgő frissen főtt debreceni az igazi.
Bármikor.
Hűtőben.
fehérjetartalom
13 g
zsírtartalom
8 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
61 g
Nátrium
788 mg
fehérje
13 g
Zsír
telített zsírsav
8 g
ásványi anyagok
Nátrium
788 mg
szénhidrát
víz
61 g
vitaminok
Csodás leves, gazdagon tojással és csirkével előételnek, majd a főételt egy édes tésztával rögtön a desszertté is varázsoljuk, és körtelekvárt kínálunk hozzá, mindenki örömére.
NosaltyApró tökre vagy csilipaprikára emlékeztető, C-vitaminban dús pirosas-barnás gyümölcsök, melyek Brazíliában, de akár nálunk is megteremnek. Íme a brazil cseresznye, alias pitanga, amit alig ismerünk.
NosaltySok háztartásban megtalálható az izopropil-alkohol, de valószínűleg csak kevesen használják ki a benne rejlő lehetőségeket.
Szabó AnnaPuffadás, gyomorpanaszok, emésztési gondok. Hogy tudod elkerülni a kellemetlen tüneteket? Gasztroenterológusok segítenek, mely ételeket érdemes tiltólistára tenni!
Apró tökre vagy csilipaprikára emlékeztető, C-vitaminban dús pirosas-barnás gyümölcsök, melyek Brazíliában, de akár nálunk is megteremnek. Íme a brazil cseresznye, alias pitanga, amit alig ismerünk.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...
Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...
Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!