Csirkenyak
Leírás
A nyak a csirkének egyik legkevésbé nemes része, ám aki szereti leszopogatni - harapdálni a kevés, de finom húst a csirke nyakáról, az kitűnő nyaklevest vagy pörköltet főzhet belőle. A rejtőző szalmonella miatt megfőzve, finom eledel a kutyák számára. Csirkepörköltbe is bele kell dobni, ha már kezünk ügyében van, csak javítani fog a finom ételen.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben, hosszabb időre ményhűtőben.
100g Csirkenyak
fehérjetartalom
17.55 g
zsírtartalom
83007.16 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
71.17 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
113 mg
Nátrium
81 mg
Kalcium
27 mg
Magnézium
17 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.29 g
Niacin - B3 vitamin
4.119 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.09 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.228 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
17.55 g
Zsír
telített zsírsav
2.25 g
egyszeresen telített zsírsav
2.73 g
többszörösen telített zsírsav
2.18 g
koleszterin
83 g
ásványi anyagok
Kalcium
27 mg
Vas
2.06 mg
Magnézium
17 mg
Foszfor
113 mg
Nátrium
81 mg
Cink
2.68 mg
Réz
0.109 mg
Mangán
0.035 mg
Szelén
13.5 µg
szénhidrát
víz
71.17 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.054 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.228 mg
Niacin - B3 vitamin
4.119 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.09 mg
Folát
8 µg
Retinol
44 µg
B12 vitamin
0.32 µg
A vitamin
44 µg
B6 vitamin
0.29 g