Top 19 családi recept - készítsd gyermekeiddel!

Nincs finomabb a közösen készített ételeknél - ezeket a finomságokat együtt is elkészíthetitek gyermekeitekkel! Gyerünk, kalandra fel!

Elsősorban desszerteket, sütiket, kekszeket érdemes együtt készíteni a gyerekekkel, mert ebben a melóban biztosan könnyen érdekeltté tehetőek, és szívesen segédkeznek. Aztán jöhetnek a husik, zöldségek, főzelékek – észre sem veszik, és már nyakig benne vannak a főzéstudományok kezdő kurzusában. Az alábbiakban olyan ételeket mutatunk, amelyek a legtöbb csemete érdeklődését felkelthetik. Irány a konyha!

  1. 1.

    Meggyes vajas piskóta

  2. 2.

    Sokáig puha csokis cookie

  3. 3.

    Köles rudi

  4. 4.

    Fahéjas répatorta muffin

  5. 5.

    Tejszínfagyi alaprecept

  6. 6.

    Tonhalfasírt

  7. 7.

    Töltött kaliforniai paprika marhahúsból

  8. 8.

    Édesburgonya chips

  9. 9.

    Paradicsomleves rizzsel

  10. 10.

    Karfiolkrémleves 4. - a legegyszerűbb

  11. 11.

    Krémes zöldborsófőzelék

  12. 12.

    Cukkinis-citromos csirke fűszervajas metélttel

  13. 13.

    Vadas baba-mama barát módra

  14. 14.

    Fűszeres-lenmagos chips lisztmentesen

  15. 15.

    Gyorsan elkészíthető pogácsa

  16. 16.

    Mártogatós avokádókrém zöldségekkel

  17. 17.

    Barackos rizsfelfújt

  18. 18.

    Vaníliás őszibarack fagyikehely diós szósszal

  19. 19.

    Gyors sárgabarackos-bögrés süti

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...