A szalonnába göngyölés módszerét legtöbbször azért alkalmazzuk, hogy a húst megvédjük a kiszáradástól, vagy hogy még szaftosabbá varázsoljuk. Ezzel egyidejűleg elképesztően gazdag és ízletes aromát ad az ételeknek, ezért is szeretjük őket annyira! Jöjjenek hát a legjobb köntösbe öltöztetett fogások, és járja át az ételeket a füstös szalonna íze és zamata!
-
1.
Aszalt szilvás pulykamell
-
2.
Csirkecomb baconbe csavarva krumpliágyon
-
3.
Oxfordi húspogácsa
-
4.
Szilvával töltött sertésszűz
-
5.
Sült töltött tojás
-
6.
Baconbe tekert pulykamell borban
-
7.
Illedelmes szűz
-
8.
Karaj savanyú káposztával sütve, tepsiben
-
9.
Csirkemelles rakott karfiol őzgerincben
-
10.
Vagdalt csirkemell Mignon konyhájából
-
11.
Ördög lóháton
-
12.
Stefánia vagdalt csirkehúsból
-
13.
Medvehagymás csirkemell fehérboros-tejszínes mártással
-
14.
Részeges csirke
-
15.
Baconös csirkemell őzgerincformában
-
16.
Aszalt szilvás csirkemell baconköntösben
-
17.
Baconben sült csirkemell füstölt sajttal
-
18.
Baconos roll
-
19.
Szilvás snack
-
20.
Pestóval töltött csirkemell