17 szaftos tésztakülönlegesség

Legyen szó tejszínes vagy paradicsomos szószról, húsos vagy húsmentes verzióról, tepsiben összesütve vagy "natúran" tálalva, a tésztát mindenhogyan imádjuk!

  1. 1.

    Egyszerű tejszínes rakott penne

  2. 2.

    Bolognai rakott penne

  3. 3.

    Ricottás-spenótos cannelloni

  4. 4.

    Tepsiben sült spagetti

  5. 5.

    Baconös-brokkolis rakott tészta

  6. 6.

    Anyukám rakott tésztája -Sonkás rakott tészta 3.

  7. 7.

    Csirkés cannelloni

  8. 8.

    Sajtos tészta csirkemell csíkokkal és gombával

  9. 9.

    Húsos ravioli mascarponés paprikamártással

  10. 10.

    Kukoricás rakott tészta

  11. 11.

    Csirkés cannelloni ChristinaSixx konyhájából

  12. 12.

    Sütőtökös cannelloni

  13. 13.

    Tonhalas tészta 3. - csőben sütve

  14. 14.

    Borsós-paradicsomos-mozzarellás tésztagratin

  15. 15.

    Sajtos-gombás zöldséges tészta

  16. 16.

    Vargányás kacsával töltött ravioli

  17. 17.

    Tormakrémes-sonkás sült makaróni

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...