r
Nosalty Logó

Tepsiben sült spagetti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Flóra
Tepsiben sült spagetti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 522 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2088 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 128 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1070.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    282 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    323 mg
  • Nátrium
    308 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    228.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    150 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    150 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    272 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    864 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7027 micro
  • Lut-zea
    908 micro
Összesen 522 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    92.5 g

Zsír

  • Összesen
    45.7 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4281.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    249 mg
  • Kálcium
    1126 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    347 mg
  • Foszfor
    1290 mg
  • Nátrium
    1232 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    328.1 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    913.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    601 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    132 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    599 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1090 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    3456 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    28107 micro
  • Lut-zea
    3632 micro
Összesen 2088 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    2.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    263.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    213 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1732 micro
  • Lut-zea
    224 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, és felkockázzuk.
  2. Az olajat felhevítjük, és üvegesre pároljuk rajta a hagymát. Ezután hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a lisztet, a hámozott paradicsomot, megsózzuk, majd felforraljuk, és levesszük a tűzről.
  3. Az újhagymát megmossuk, felkarikázzuk. A sonkát apró kockákra vágjuk. A paradicsommártáshoz adjuk őket.
  4. A tésztát forró, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Összekeverjük a mártással, és egy jénai tálba tesszük.
  5. A sajtot lereszeljük, és megszórjuk vele a spagettit.
  6. Előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 528
  • Tegnapi nézettség: 9
  • 7 napos nézettség: 102
  • Össznézettség: 116220
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy kis változatosság a sima paradicsomszószos spagetti helyett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...