r
Nosalty Logó

Csirkés cannelloni ChristinaSixx konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csirkés cannelloni ChristinaSixx konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 931 kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3719 kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 161 kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.1 g

Zsír

  • Összesen
    56.1 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    205 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3196 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    677 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    802 mg
  • Nátrium
    1522 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    284.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    300 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    176 micro
  • Kolin:
    98 mg
  • Retinol - A vitamin:
    265 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    401 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    17369 micro
  • Lut-zea
    226 micro
Összesen 931 kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    204.6 g

Zsír

  • Összesen
    224.4 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    821 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12784 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    299 mg
  • Kálcium
    2708 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    431 mg
  • Foszfor
    3207 mg
  • Nátrium
    6086 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    225.2 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1138.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1198 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    74 micro
  • K vitamin:
    88 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    704 micro
  • Kolin:
    391 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1062 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1606 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    69475 micro
  • Lut-zea
    903 micro
Összesen 3719 kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    555.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    265 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3021 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 161 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecomb filét apró kockára vagy csíkokra vágjuk, és olívaolajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük majoránnával és oregánóval. Beledobunk 10 db olívabogyót.
  2. Amikor megpuhult a hús, felöntjük a tejszínnel. Rottyan egyet, és kész a cannelloni töltelék. Ezzel töltjük meg a csőtésztákat.
  3. Elővesszük a doboz cannellonit, nem csinálunk vele semmit, úgy ahogy van, kiskanál segítségével a tejszínes csirkét belekanalazzuk. A megtöltött tésztákat egy tepsibe egymás mellé helyezzük. Körülbelül 10 db tészta után egymásra tesszük a következő sort. Addig pakoljuk a tésztákat, amíg 3 sort nem kapunk egymáson.
  4. Amíg pakolgatunk, odatesszük egy lábasba a paradicsompürét, oregánóval és majorannával, sóval, borssal fűszerezve. Átforrósítjuk, és az egymásra pakolt cannellonira öntjük. Megszórjuk reszelt sajttal, és 180 fokos sütőben körülbelül 30 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 73
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 6625
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádom Olaszországot, és az olasz ételeket. Íme egy olasz étel az én konyhámból.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...