17 krémes-szaftos rizottó tele mindenféle jóval

A rizottókészítés néhány alapszabálya: inkább vaj, mint olaj, leveskocka helyett alaplé, fehérbor használata ildomos, végül pedig fokozatos folyadékpótlás, sűrű kevergetés!

  1. 1.

    Balzsamecetes pácban érlelt kacsamell rizottó

  2. 2.

    Sóskás rizottó parmezánforgáccsal

  3. 3.

    Erdei gombás rizottó Ágica konyhájából

  4. 4.

    Vargányás rizotto Coook konyhájából

  5. 5.

    Sáfrányos rizottó

  6. 6.

    Rizibizi

  7. 7.

    Pirítottgombás-rizottó

  8. 8.

    Gombás rizottó

  9. 9.

    Csirkés-gombás rizottó

  10. 10.

    Zöldséges-pulykás-gombás rizottó

  11. 11.

    Tavaszi kecskesajtos rizottó

  12. 12.

    Gorgonzolás rizottó friss körtével és dióval

  13. 13.

    Laskás rizottó

  14. 14.

    Sült céklás rizottó rukkolával és kecskesajttal

  15. 15.

    Frutti di mare rizottó

  16. 16.

    Csirkés kakukkfüves rizottó

  17. 17.

    Csirkemáj-rizottó GastroHobbi konyhájából

Legújabb receptek

Mogyoróvajas hamburger

A recept a Troll a konyhában műsorral való együttműködésünk keretein belül valósult meg, és garantáltan trollmentes :)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Gyerekkedvenc ételek 7 napon át, amiket mi...

Vannak ételek, melyeket a gyerekek legtöbbje imád - néhány kivétellel, de ők, mint tudjuk, csak a szabályt erősítik. A gombóclevesek, a rántott csirke, bármi, ami nutellás vagy csokis, de a borsóleves is nagy kedvenc legtöbbjüknél. Ezen a héten nekik kedvezünk!

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!