17 krémes-szaftos rizottó tele mindenféle jóval

A rizottókészítés néhány alapszabálya: inkább vaj, mint olaj, leveskocka helyett alaplé, fehérbor használata ildomos, végül pedig fokozatos folyadékpótlás, sűrű kevergetés!

  1. 1.

    Balzsamecetes pácban érlelt kacsamell rizottó

  2. 2.

    Sóskás rizottó parmezánforgáccsal

  3. 3.

    Erdei gombás rizottó Ágica konyhájából

  4. 4.

    Vargányás rizotto Coook konyhájából

  5. 5.

    Sáfrányos rizottó

  6. 6.

    Rizibizi

  7. 7.

    Pirítottgombás-rizottó

  8. 8.

    Gombás rizottó

  9. 9.

    Csirkés-gombás rizottó

  10. 10.

    Zöldséges-pulykás-gombás rizottó

  11. 11.

    Tavaszi kecskesajtos rizottó

  12. 12.

    Gorgonzolás rizottó friss körtével és dióval

  13. 13.

    Laskás rizottó

  14. 14.

    Sült céklás rizottó rukkolával és kecskesajttal

  15. 15.

    Frutti di mare rizottó

  16. 16.

    Csirkés kakukkfüves rizottó

  17. 17.

    Csirkemáj-rizottó GastroHobbi konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek