-
1.
Balzsamecetes pácban érlelt kacsamell rizottó
-
2.
Sóskás rizottó parmezánforgáccsal
-
3.
Erdei gombás rizottó Ágica konyhájából
-
4.
Vargányás rizotto Coook konyhájából
-
5.
Sáfrányos rizottó
-
6.
Rizibizi
-
7.
Pirítottgombás-rizottó
-
8.
Gombás rizottó
-
9.
Csirkés-gombás rizottó
-
10.
Zöldséges-pulykás-gombás rizottó
-
11.
Tavaszi kecskesajtos rizottó
-
12.
Gorgonzolás rizottó friss körtével és dióval
-
13.
Laskás rizottó
-
14.
Sült céklás rizottó rukkolával és kecskesajttal
-
15.
Frutti di mare rizottó
-
16.
Csirkés kakukkfüves rizottó
-
17.
Csirkemáj-rizottó GastroHobbi konyhájából
17 krémes-szaftos rizottó tele mindenféle jóval
A rizottókészítés néhány alapszabálya: inkább vaj, mint olaj, leveskocka helyett alaplé, fehérbor használata ildomos, végül pedig fokozatos folyadékpótlás, sűrű kevergetés!