-
1.
Sült báránykaraj rozmaringgal és fokhagymával
-
2.
Bárányborda kelbimbós gombasalátával
-
3.
Marokkói bárányragu kuszkusszal és harissa szósszal
-
4.
Grillezett bárányborda
-
5.
Bárányborda petrezselymes-citromos-rózsaborsos fűszervajjal
-
6.
Új-zélandi báránysült mentaszósszal
-
7.
Citromos-vajas bárányborda olaszos körettel
-
8.
Bárányborda mentás-bazsalikomos pesztóval
-
9.
Lassan sült báránycsülök
-
10.
Bárányborda sütőtökpürével
-
11.
Csontos bárány steak kakukkfűvel
-
12.
Bárány borókabogyóval sütve és zöldségekkel tálalva
-
13.
Báránygerinc fokhagymás paszternákkal, fűszermártással
-
14.
Bárány osso bucco
-
15.
Vörösboros-datolyás bárány salátaágyon
-
16.
Lábasban párolt báránycsülök
-
17.
Bárányborda fűszerkéregben
17 húsvéti báránysült
Ugye a te konyhádban is ritka vendég a bárány? Pedig ha beleásod magad elkészítésének rejtelmeibe (ami nem bonyolult), igazán különleges fogást varázsolsz a húsvéti asztalra!