r
Nosalty Logó

Bárány osso bucco

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Évi néni
Bárány osso bucco
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1186 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3560 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 182 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.7 g

Zsír

  • Összesen
    83.3 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    240 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1398.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    620 mg
  • Nátrium
    472 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    391.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    416 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1653 micro
  • β-karotin
    4088 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2877 micro
  • Lut-zea
    199 micro
Összesen 1186 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    179.2 g

Zsír

  • Összesen
    249.9 g
  • Telített zsírsav
    100 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    112 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4196.3 g
  • Cink
    35 mg
  • Szelén
    219 mg
  • Kálcium
    316 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    327 mg
  • Foszfor
    1860 mg
  • Nátrium
    1415 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1175.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1248 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    283 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    4960 micro
  • β-karotin
    12265 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    8631 micro
  • Lut-zea
    598 micro
Összesen 3560 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    213.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    252 micro
  • β-karotin
    624 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    439 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 182 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst sózzuk, borsozzuk, megforgatjuk lisztben, és kevés felforrósított olajon mindkét oldalát 3-3 percig sütjük, majd kiszedjük.
  2. Két kanál olajon megpirítjuk a hagymát. A szárzellert, sárgarépát és fokhagymát is apró kockákra vágjuk, és a hagymához adjuk, azzal további 2-3 percig pároljuk.
  3. Az elősütött hússzeleteket a zöldségek közé dugjuk, felöntjük a rozéval, és addig forraljuk, míg elszáll az alkoholtartalma, majd az alaplevet is hozzáöntjük, a rozmaringot hozzáadjuk, és 150 fokos sütőben lefedve fél órát pároljuk.
  4. Fél óra elteltével levesszük a fedőt, a raguhoz keverünk 2 ek paradicsomsűrítményt, és további 10-15 percig pároljuk, míg a ragu besűrűsödik.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 5150
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bárány osso bucco
Évi néni 1830 recept

Születésnapi meglepetés (magamnak).

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...