r
Nosalty Logó

Zucchini in Padella

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Zucchini in Padella
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A padellához

A tésztához

Összesen 277 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A padellához

A tésztához

Összesen 1110 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A padellához

A tésztához

Összesen 122 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1100.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    357 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    262 mg
  • Nátrium
    428 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    174.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    153 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    210 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3029 micro
Összesen 277 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50 g

Zsír

  • Összesen
    90.5 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    245 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4400.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    1427 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    169 mg
  • Foszfor
    1047 mg
  • Nátrium
    1714 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.9 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    697.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    684 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    117 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    613 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    841 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12117 micro
Összesen 1110 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    483.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    188 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1332 micro
Összesen 122 kcal

Hozzávalók

A padellához

A tésztához

Elkészítés

A padellához

  1. Közepesen meleg olajba beletesszük a fokhagymát és a chilit, de vigyázzunk, hogy ne kajon oda.
  2. A felkockázott cukkiniket is hozzákeverjük, majd a zöldfűszereket adjuk hozzá, végül sózzuk-borsozzuk.
  3. Kicsit megpirítjuk és alacsony lángon fedő alatt puhára pároljuk.
  4. Ha puha, már épphogy kész, belekeverjük a felaprított szardellafiléket, és a reszelt citromhéjat.
  5. Utána adjuk hozzá a citromlevet, ízlés szerint (lényeg, hogy egyensúlyba kerüljön a chilivel).
  6. Tésztás verzó esetén teszünk hozzá tejszínt és parmezánt, ezzel besűrítjük és tálaláskor friss mentaleveleket szórunk rá.
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8869
  • Feltöltés dátuma: 2009. június 05.

Ajánló

Ez egy nagyon felhasználóbarát recept, egyrészt mert többféle variációban készíthető, másrészt, mert isteni finom. Variációk: köretnek, pépesítve, kenegető pirított kenyérre, omlettbe, meg amihez csak kedvünk tartja.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Jamie Oliver receptje ismét sikert aratott....

Hozzávalók

A padellához

A tésztához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...