r
Nosalty Logó

Zöldbabos tengeri halfilé

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Zöldbabos tengeri halfilé
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 760 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 3041 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 203 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    26.3 g

Zsír

  • Összesen
    60.9 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    870.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    317 mg
  • Nátrium
    194 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    194.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    98 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    229 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    360 micro
Összesen 760 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    105.3 g

Zsír

  • Összesen
    243.6 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    99 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    66 g
  • Koleszterin
    391 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3481.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    1024 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    219 mg
  • Foszfor
    1267 mg
  • Nátrium
    774 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.7 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    777.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    640 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    73 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    393 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    230 micro
  • Kolin:
    236 mg
  • Retinol - A vitamin:
    555 micro
  • α-karotin
    152 micro
  • β-karotin
    915 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1441 micro
Összesen 3041 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    232.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 203 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát apró kockára vágjuk és kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zöldbabot, sózzuk, borsozzuk, pici majorannával és curry porral ízesítjük. Pici vizet öntünk rá és fedő alatt puhára pároljuk.
  2. Míg párolódik a zöldbab, elkészítjük a halat. Lisztet öntünk egy tányérba, a halat megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk majorannával és curry porra megszórom. Lisztbe forgatjuk, majd forró olajon mindkét oldalát hirtelen megsütjük és jénai tálba fektetjük.
  3. Eközben megpuhult a zöldbab. Belenyomjuk a fokhagymát, és picit tovább pároljuk. A tejfölhöz 1 evőkanál lisztet keverünk és ráöntjük a zölbabra. Összeforraljuk, szükség szerint utána ízesítünk.
  4. Ráöntjük a halszeletekre, sajtot reszelünk rá, végül a sütőben aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 53
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4141
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 23.

Ajánló

Fogyókúrázók készíthetik liszt illetve sajt nélkül, a tejfölt pedig joghurtra cserélve. Így egy igazán alacsony kalóriatartalmú étel lesz belőle.     CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik nap gondoltam, összacsapok valami gyors és könnyű ébédet és hát halat meg zöldbabot találtam a fagyasztóban. Ez lett belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...