r
Nosalty Logó

Virslis kifli Juccitól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Virslis kifli Juccitól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 496 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1981 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 266 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    20.2 g

Zsír

  • Összesen
    21.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1184 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    310 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    279 mg
  • Nátrium
    516 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    452 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 496 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    80.7 g

Zsír

  • Összesen
    86.6 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    437 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4736 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    1241 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    1116 mg
  • Nátrium
    2065 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    213 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    628 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    388 micro
  • Kolin:
    205 mg
  • Retinol - A vitamin:
    619 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    325 micro
Összesen 1981 kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    636.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    167 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    150 mg
  • Nátrium
    278 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    243 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 266 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatjuk.
  2. A lisztet a tejföllel, a tojás sárgájával, vajjal, sóval, borssal összedolgozzuk, végül az élesztős tejet is hozzádolgozzuk.
  3. 25 percig pihentetjük, majd kb. fél cm vastagra nyújtjuk, és 8 háromszöget vágunk belőle. A háromszögeket megkenjük ketchuppal, mustárral, és minden háromszög széles részére teszünk egy fél virslit, és szépen feltekerjük, ezzel megkapjuk a kifli formát.
  4. Megkenjük a tojásfehérjével, és reszelt sajtot szórunk rá.
  5. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 12 alkalommal
  • Receptkönyvben: 77
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9307
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 04.

Ajánló

Sokszor készítem úgy, hogy a virsliket 4 részre vágom, és így sok, kicsi virslifalatkákat kapok, ami kiváló vendégváró.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már nagyon régen vágtam ki ezt a receptet egy újságból, amit az évek során kicsit átvariáltam, és ez a bevált végeredmény.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...