r
Nosalty Logó

Vendégváró csirkés saláta

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Vendégváró csirkés saláta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A salátához

Az öntethez

Összesen 654 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A salátához

Az öntethez

Összesen 2611 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A salátához

Az öntethez

Összesen 91 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    46.1 g

Zsír

  • Összesen
    41.9 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    308 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1409.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    354 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    559 mg
  • Nátrium
    353 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.7 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    550.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    410 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    142 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    228 micro
  • α-karotin
    184 micro
  • β-karotin
    1913 micro
  • β-crypt
    355 micro
  • Likopin
    3860 micro
  • Lut-zea
    588 micro
Összesen 654 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    184.2 g

Zsír

  • Összesen
    167.8 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1230 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5639.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    179 mg
  • Kálcium
    1415 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    372 mg
  • Foszfor
    2235 mg
  • Nátrium
    1413 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98.9 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    2203.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1640 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    568 mg
  • D vitamin:
    186 micro
  • K vitamin:
    162 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    425 micro
  • Kolin:
    1038 mg
  • Retinol - A vitamin:
    911 micro
  • α-karotin
    736 micro
  • β-karotin
    7652 micro
  • β-crypt
    1418 micro
  • Likopin
    15438 micro
  • Lut-zea
    2352 micro
Összesen 2611 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    199 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    270 micro
  • β-crypt
    50 micro
  • Likopin
    545 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 91 kcal

Hozzávalók

A salátához

Az öntethez

Elkészítés

A salátához

  1. Elkészítjük az öntetet a hozzávalókból, a főtt tojást belereszeljük, majd hűtjük.
  2. A zöldségeket megtisztítjuk, kockára vágjuk, majd egy mélyebb tálba szórjuk.
  3. Hozzáadjuk a felkockázott sajtokat, az olívabogyót majd lazán összeforgatjuk az egészet, szintén hűtjük.
  4. Végül serpenyőben megsütjük kis olajon a csirkemell szeleteket: beleforgatjuk a fűszerkeverékbe, mindkét oldalát megpirítjuk, közben kevés liszttel megszórjuk.
  5. Tálaláskor az öntetet a salátára locsoljuk, tetejére tesszük a még meleg csirkét csíkokra vágva.
  6. Pirítóst adunk mellé.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 299
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 30410
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy saláta, amit hirtelen kellett összedobnom. Meleg nyári napon ebédnek is alkalmas.

Hozzávalók

A salátához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...