r
Nosalty Logó

Vagdalt hús crede módon

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Iluska
Vagdalt hús crede módon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 687 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2748 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 185 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.3 g

Zsír

  • Összesen
    43.1 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    218 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1961.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    514 mg
  • Nátrium
    1247 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    221.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    237 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    3474 micro
  • Lut-zea
    200 micro
Összesen 687 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    233.3 g

Zsír

  • Összesen
    172.2 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    870 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7846 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    253 mg
  • Kálcium
    259 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    243 mg
  • Foszfor
    2056 mg
  • Nátrium
    4989 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    886.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    212 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    79 mg
  • D vitamin:
    167 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    948 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    433 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    801 micro
Összesen 2748 kcal
  • 17% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    533.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    339 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    945 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 185 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Minden alapanyagot összegyúrunk, a zöldpaprikát legjobb péppé darálva hozzátenni.
  2. Egy tepsit kikenünk zsírral, és belefektetjük a massza felét, ráhelyezzük a kolbászt, majd a másik adag hússal befedjük.
  3. Középmeleg sütőben, 190 fokon 70 percig sütjük. Közben néha meglocsolva a saját zsírjával.
  4. Ha kihűlt, szépen lehet szeletelni, és akár melegen, akár hidegen is tálalhatjuk. Jó étvágyat!!
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 102
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 8625
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 13.

Ajánló

Egy karácsonyi főfogásként is el tudom képzelni. Az eredeti receptben nem kell a közepébe kolbászt tenni, de én így készítettem. Egy finom burgonyapürével kiváló ünnepi ebéd!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az Ízek 45 országból című kis füzetből választottam most ki ezt a rendkívül finom receptet, ami az Egyesült Államokból származik. Kicsit más, mint az itt ismert, ugyanakkor mindenki megismerheti, hogy más országokban hogyan készül...!!!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...