r
Nosalty Logó

Tonhalpogácsa uborkaöntettel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Durcsó
Tonhalpogácsa uborkaöntettel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tonhalpogácsákhoz

Az uborkaöntethez

Összesen 339 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tonhalpogácsákhoz

Az uborkaöntethez

Összesen 1354 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tonhalpogácsákhoz

Az uborkaöntethez

Összesen 100 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    28.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1165.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    145 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    362 mg
  • Nátrium
    525 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    225.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    212 micro
  • K vitamin:
    165 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    375 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    711 micro
Összesen 339 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    114.7 g

Zsír

  • Összesen
    59.4 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    250 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4661.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    267 mg
  • Kálcium
    582 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    242 mg
  • Foszfor
    1448 mg
  • Nátrium
    2100 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    901.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    322 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    849 micro
  • K vitamin:
    658 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    300 micro
  • Kolin:
    296 mg
  • Retinol - A vitamin:
    180 micro
  • α-karotin
    43 micro
  • β-karotin
    1501 micro
  • β-crypt
    105 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2843 micro
Összesen 1354 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    343.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    155 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    210 micro
Összesen 100 kcal

Hozzávalók

A tonhalpogácsákhoz

Az uborkaöntethez

Elkészítés

A tonhalpogácsákhoz

  1. Az uborkát nagylyukú reszelőn lereszeljük, majd 1 ek sóval összekeverve szűrőben félretesszük 15 percre, hogy a leve lecsöpögjön.
  2. Közben a konzervek levét leöntjük, a halat villával szétnyomkodjuk.
  3. Összekeverjük a zsemlemorzsával, a tojással, a majonézzel, a felszeletelt hagymával, sóval és borssal.
  4. A masszából 2-4 cm átmérőjű pogácsákat formázunk.
  5. Az uborkát leöblítjük, a maradék levét kinyomkodjuk.
  6. Összekeverjük a joghurttal, sóval, borssal, kaporral ízesítjük, lefedve félretesszük.
  7. Kevés olajban a pogácsák mindkét felét 3-4 percig sütjük, majd az öntettel kínáljuk őket.
  • Sütés ideje: 4 perc
  • Receptkönyvben: 231
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 15462
  • Feltöltés dátuma: 2009. november 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Durcsó 160 recept

Ez a recept a családi szakácskönyvből származik, (melyet néhány éve anyukám és nagymamám egybeeső kerek születésnapjára szerkesztettünk) Laura nagynénémtől. Elég sok időbe telt, hogy végre kipróbáljam, de jobb későn, mint soha. Egyszerű, gyors, finom, laktató, egészséges... Hm, más nem jut eszembe, de érdemes kirpróbálni : )

Hozzávalók

A tonhalpogácsákhoz

Az uborkaöntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...