r
Nosalty Logó

Töltött csirkemell ketchup mártással

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Norbi06
Töltött csirkemell ketchup mártással
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A húshoz

A mártáshoz

905
Kalória
29.8g
Fehérje
43.6g
Szénhidrátok
68.8g
Zsír
160.1g
Víz
162.8g
Koleszterin
2.3g
Rost
13.8g
Cukor
  • 10% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A húshoz

A mártáshoz

Összesen 905 kcal
  • 10% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A húshoz

A mártáshoz

Összesen 3615 kcal
  • 10% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A húshoz

A mártáshoz

Összesen 263 kcal
  • 10% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    29.8 g

Zsír

  • Összesen
    68.8 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1354.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    282 mg
  • Nátrium
    810 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    160.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    197 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1062 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    6031 micro
  • Lut-zea
    526 micro
Összesen 905 kcal
  • 10% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    119 g

Zsír

  • Összesen
    275.1 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    107 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    77 g
  • Koleszterin
    651 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5417.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    711 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    189 mg
  • Foszfor
    1130 mg
  • Nátrium
    3239 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    174.5 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    640.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    790 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    120 micro
  • K vitamin:
    262 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    256 micro
  • Kolin:
    526 mg
  • Retinol - A vitamin:
    437 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4247 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    24124 micro
  • Lut-zea
    2105 micro
Összesen 3615 kcal
  • 10% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    392.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    235 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    46.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    308 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1748 micro
  • Lut-zea
    153 micro
Összesen 263 kcal

Elkészítés

A húshoz

  1. A csirkemellet kifilézzük, kettévágjuk, a kis részt leszedjük (megsütjük külön, vagy amit akarunk) és az egészben maradt nagy fél csirkemell részt használjuk fel a töltéshez.
  2. Oldalt felszúrjuk és óvatosan, hogy ki ne lyukasszuk a másik oldalt kivágjuk belülről, kialakítva így egy nagy üreget a mellben.
  3. Az "üreg" két oldalát kiklopfoljuk, hogy biztosan átsüljön majd. Sózzuk, borsozzuk, egyéb kedvünkre való fűszerrel beszórjuk, majd beletömködjük a sajtot és a sonkát.
  4. Hagyományos módon panírozzuk és forró olajban közepes, vagy lassú lángon aranybarnára sütjük. Ha félünk, hogy kifolyik a sajt, panírozzuk duplán.
  5. A mártáshoz a lestyánt és az újhagymát kevés ketchuppalösszepépesítjük botmixer segítségével, majd hozzáadjuk a maradék ketchupot, a csípőset és a borsot.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Főzés módja: rántott ételek
  • Sütés ideje: 10 perc

Story: találtam itthon csirkemellet.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Stroganoff bélszín

A Stroganoff igazi klasszikus, az ünnepi szezonban pedig talán az is belefér, hogy hagyományos módon, bélszínből készítsük el. A gombás hús nem véletlenül sokak kedvence, hiszen ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Gyors cacio e pepe

Imádjuk ezt a cacio e pepe receptet, mert mindössze 4 összetevőt igényel! Nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így tökéletes hétköznapra, ebédre vagy munka után vacsorára. Ez ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!