r
Nosalty Logó

Töltött csirkecomb petrezselymes újburgonyával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Pancsika
Töltött csirkecomb petrezselymes újburgonyával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Töltött csirkecomb

Petrezselymes újburgonya

Összesen 857 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Töltött csirkecomb

Petrezselymes újburgonya

Összesen 3428 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Töltött csirkecomb

Petrezselymes újburgonya

Összesen 110 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    41.4 g

Zsír

  • Összesen
    52.4 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    349 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1305.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    70 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    594 mg
  • Nátrium
    346 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    437 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1833 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    378 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    403 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1734 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    1175 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    20 micro
  • Lut-zea
    1467 micro
Összesen 857 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    165.8 g

Zsír

  • Összesen
    209.6 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    55 g
  • Koleszterin
    1397 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5220.3 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    280 mg
  • Kálcium
    665 mg
  • Vas
    40 mg
  • Magnézium
    449 mg
  • Foszfor
    2375 mg
  • Nátrium
    1386 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    224.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    1747.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7331 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    37 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    331 mg
  • D vitamin:
    67 micro
  • K vitamin:
    1514 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1612 micro
  • Kolin:
    931 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6937 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    4702 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    80 micro
  • Lut-zea
    5870 micro
Összesen 3428 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    164.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    231 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    219 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    148 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    185 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Töltött csirkecomb

Petrezselymes újburgonya

Elkészítés

Töltött csirkecomb

  1. Megtisztítjuk, megmossuk az összetevőket, a csirkecombot is, a bőrét óvatosan megemeljük, majd sózzuk, borsozzuk (kívül és belül). Ezután egy kiolajozott (tetővel rendelkező) jénaiba helyezzük.
  2. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az apróra darabolt májat, borsozzuk, és hozzáadjuk a majorannát. 5 percig fedő alatt pároljuk, majd a vékonyra szeletelt gombát, a felaprított petrezselymet is hozzáadjuk. Kb. 10 percig pároljuk, majd lehúzzuk a tűzről, megsózzuk, és hagyjuk kihűlni.
  3. A szikkadt zsemléket kis kockákra vágjuk (olyanra, mint a Knödelbrot), majd beáztatjuk a tejbe, és hagyjuk, hogy egy picit megszívja magát. Ezután, ha szükséges, kicsit kinyomkodjuk, majd belekeverjük a langyosra hűlt májas-gombás masszába, majd a tojásokkal is összedolgozzuk.
  4. Óvatosan felemeljük a combokon a bőrt, majd belenyomkodjuk tölteléket, végül fogpiszkálóval letűzzük, hogy ne folyjon ki a töltelék.
  5. Meglocsoljuk kevés olajjal a combokat (esetleg néhány evőkanálnyi vízzel is), lefedjük az edényt, és a 180°-ra előmelegített sütőben 1,5 órát sütjük. Ha jól átsült, akkor levesszük az edény tetejét, és grill fokozaton szép pirosra sütjük, közben a pecsenyelével locsolgatjuk.

Petrezselymes újburgonya

  1. Lekapargatjuk a burgonya héját, majd alaposan megmossuk.
  2. Egy lábosban felolvasztjuk a vajat, és hozzáadjuk a hasábokra vágott újburgonyát, a vizet, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt 5 percig pároljuk.
  3. Ezután a megmosott, apróra vágott petrezselyemzöld 3/4 részét beletesszük, alacsonyabb hőfokon puhára pároljuk a burgonyát, majd a maradék petrezselyemzölddel is összekeverjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 110 perc
  • Elkészítettem: 40 alkalommal
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2299
  • Feltöltés dátuma: 2020. május 05.

Ajánló

Nagyon finom friss, tejfölös uborkasalátával.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött csirkecomb petrezselymes újburgonyával
Pancsika 101 recept

Szeretjük a töltött csirkét, viszont ha kisebb adagot szeretnék készíteni, akkor a töltött csirkecombot választjuk, ami nagyon finom a friss, petrezselymes újburgonyával.

Hozzávalók

Töltött csirkecomb

Petrezselymes újburgonya

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...