r
Nosalty Logó

Töltött csirkecomb etellától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
etella
Töltött csirkecomb etellától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Töltött csirkecomb

Saláta

Összesen 578 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Töltött csirkecomb

Saláta

Összesen 2313 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Töltött csirkecomb

Saláta

Összesen 49 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.3 g

Zsír

  • Összesen
    32.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    202 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1775.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    522 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    584 mg
  • Nátrium
    460 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    862 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1376 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    263 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    591 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    480 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1092 micro
  • α-karotin
    104 micro
  • β-karotin
    3233 micro
  • β-crypt
    248 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    1930 micro
Összesen 578 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    153.3 g

Zsír

  • Összesen
    129.6 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    808 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7101.9 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    219 mg
  • Kálcium
    2086 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    562 mg
  • Foszfor
    2337 mg
  • Nátrium
    1839 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    156.1 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    3448.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5506 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    1051 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    2365 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1921 micro
  • Kolin:
    637 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4368 micro
  • α-karotin
    415 micro
  • β-karotin
    12932 micro
  • β-crypt
    991 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    7719 micro
Összesen 2313 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    2.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    153.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    50 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    279 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    167 micro
  • Lut-zea
    167 micro
Összesen 49 kcal

Hozzávalók

Töltött csirkecomb

Saláta

Elkészítés

Töltött csirkecomb

  1. A combokról levágjuk a far részét, majd az egész combot kicsontozzuk /én pecsenye combból szoktam készíteni, mert olcsóbb is, és a far részét levesnek félreteszem/. A vastagabb részét kissé bevagdaljuk, majd enyhén klopfolóval megütögetjük.
  2. A hagymát apróra felvágjuk, kevés olajon megdinszteljük, majd a megpucolt, felszeletelt gombával tovább dinszteljük, sózzuk, borsozzuk. Két-három percig kevergetve, majd levéve a tűzről hozzáadjuk a májkrémet, egy egész tojást és az áztatott zsemlét/kenyeret, apróra vágott petrezselymet.
  3. A combokra halmozunk a töltelékből, és óvatosan feltekerjük, majd hústűvel összefogjuk. /Én kettővel szoktam./
  4. A kimaradt tölteléket kissé kiolajozott fóliába tekerve a hús mellé lehet rakni. Amikor fólia nélkül sül a hús, akkor a külön tölteléket is kibontjuk a fóliából, hogy egy kis kérget kapjon.
  5. Sütőedényt kiolajozzuk kissé erősebben, és belerakjuk a combokat. Kevés vizet is öntünk alá. Fóliával lefedjük, és berakjuk a sütőbe. Félóra elteltével levesszük a fóliát, és tovább sütjük, míg szép pirosra sül a bőre.

Saláta

  1. Amíg a hús sül, addig a kínai kelt csíkokra vágjuk, daraboljuk az uborkát, paprikát.
  2. A kefirt elkeverjük ízlés szerint mustárral, sóval, cukorral, borssal, és a darabolt zöldségeket elkeverjük benne.
  3. Ezután tesszük rá a paradicsomot, és megszórjuk a nagyon finomra vágott petrezselyemmel.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 66
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 5587
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 28.

Ajánló

Köretnek lehet hozzáadni tört krumplit, vagy rizibizit, de így salátával is nagyon fincsi, akár hidegen is. Kissé talán macerásnak tűnik, de a végeredmény csoda. Ajánlom, hogy a saláta készítésével kezdjétek, mert amíg sül a hús, addig lehűl, és összeérik. Ezt az ételt lehet egy családi vagy baráti laza összejövetelre is készíteni, hiszen hidegen is fogyasztható.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
etella 9 recept

Mivel imádom a főzős műsorokat, többek között a Gasztro angyalt, rögtön megszerettem ezt a receptet, és a következő héten meg is csináltam. Azóta is étlapon van nálunk. Már a harmadik készítésnél tartok.

Hozzávalók

Töltött csirkecomb

Saláta

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...