r
Nosalty Logó

Tiramisu i.l.d.i.k.o konyhájából 2

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tiramisu i.l.d.i.k.o konyhájából 2
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

Az áztatáshoz

A krémhez

Összesen 353 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

Az áztatáshoz

A krémhez

Összesen 2120 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

Az áztatáshoz

A krémhez

Összesen 170 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    190 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    471.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.6 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    121.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 353 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.8 g

Zsír

  • Összesen
    62.9 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    1138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2826.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    562 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    391 mg
  • Foszfor
    1026 mg
  • Nátrium
    696 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    309.8 g
  • Cukor
    150 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    729.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    462 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    239 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    207 micro
  • Kolin:
    893 mg
  • Retinol - A vitamin:
    452 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1120 micro
Összesen 2120 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    225.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 170 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

Az áztatáshoz

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Piskótatészta: a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját összekeverjük a porcukorral és egy csomag vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a lisztet, majd óvatosan a fehérjét. Összekeverjük, majd kizsírozott, kilisztezett tepsiben készre sütjük.
  2. Áztatás: a kávét összekeverjük a rummal, majd megáztatjuk benne a babapiskótát.
  3. Krém: a joghurtot egy tálba öntjük, hozzáadjuk a másik csomag vaníliás cukrot. A zselatint elkeverjük 4 evőkanál vízzel, majd összeforraljuk, végül belekeverjük a joghurtba.
  4. Összeállítás: a piskótát egy tálcára rakjuk, és rárakjuk az áztatott babapiskótát. Leöntjük a joghurttal, és a tetejét meghintjük kakaóporral.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 9782
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Igaz, már van fent egy egyszerű tiramisu receptem, de karácsony alkalmából most inkább ezt a receptet próbáltam ki. Megjegyzés: valamilyen módon sajnos a cukrot kihagytam belőle, de aki el szeretné készíteni ezt a receptet, az a joghurtba rakjon.;)

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

Az áztatáshoz

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...