Tartármártásos rakott brassói
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Salamon Csilla
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 13% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 13% Zsír
A rakott brassóihoz
-
100g sertéshús166 kcal
-
50g spagetti tészta186 kcal
-
18g vöröshagyma7 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g majoranna0 kcal
-
20g sajt70 kcal
Tartármártáshoz
Összesen
634
kcal
- 13% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 13% Zsír
A rakott brassóihoz
-
500g sertéshús830 kcal
-
250g spagetti tészta928 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g majoranna0 kcal
-
100g sajt352 kcal
Tartármártáshoz
Összesen
3166
kcal
- 13% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 13% Zsír
A rakott brassóihoz
-
35.1g sertéshús58 kcal
-
17.6g spagetti tészta65 kcal
-
6.3g vöröshagyma2 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g majoranna0 kcal
-
7g sajt25 kcal
Tartármártáshoz
Összesen
222
kcal
- 13% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35.1 g
Zsír
-
Összesen 34.8 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 142 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1060 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 65 mg
-
Kálcium 243 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 66 mg
-
Foszfor 457 mg
-
Nátrium 223 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 44 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 165.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 177 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 25 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 131 micro
-
Kolin: 86 mg
-
Retinol - A vitamin: 174 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 29 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 14 micro
Összesen
634
kcal
- 13% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 175.4 g
Zsír
-
Összesen 174.2 g
-
Telített zsírsav 78 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 63 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 709 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5300.1 g
-
Cink 16 mg
-
Szelén 324 mg
-
Kálcium 1214 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 332 mg
-
Foszfor 2284 mg
-
Nátrium 1114 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 219.8 g
-
Cukor 30 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 829.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 883 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 126 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 46 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 654 micro
-
Kolin: 432 mg
-
Retinol - A vitamin: 868 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 145 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 72 micro
Összesen
3166
kcal
- 13% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.3 g
Zsír
-
Összesen 12.2 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 50 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 372.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 85 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 161 mg
-
Nátrium 78 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 58.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 62 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 46 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 61 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 10 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
222
kcal
Hozzávalók
A rakott brassóihoz
-
50 dkg sertéshús
-
250 g spagetti tészta
-
1 közepes fej vöröshagyma
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
majoranna ízlés szerint
Tartármártáshoz
Elkészítés
A rakott brassóihoz
- A brassóit majorannásan szokott módon elkészítjük.
- Egy csomag spagettit sós vízben kifőzünk.
- A tepsi aljára tesszük az egyik felét, majd a kész brassóit. A húst beborítjuk a spagetti másik felével.
- Elkészítjük a tartásmártást, és nyakon öntjük vele a tésztás húst.
- Tetejére sajtot reszelünk.
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: közepes
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 58
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 9
- Össznézettség: 14572
- Feltöltés dátuma: 2011. október 19.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
Salamon Csilla
1202 recept
Kicsit variálni akartam. Nem a szokásos spagettit sütni. Addig kevertem-kavartam, amíg ez lett belőle. Nagyon finom lett :).