r
Nosalty Logó

Tartármártásos rakott brassói

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Tartármártásos rakott brassói
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A rakott brassóihoz

Tartármártáshoz

Összesen 634 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A rakott brassóihoz

Tartármártáshoz

Összesen 3166 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A rakott brassóihoz

Tartármártáshoz

Összesen 222 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.1 g

Zsír

  • Összesen
    34.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1060 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    243 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    457 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    165.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    177 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 634 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    175.4 g

Zsír

  • Összesen
    174.2 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    709 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5300.1 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    324 mg
  • Kálcium
    1214 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    332 mg
  • Foszfor
    2284 mg
  • Nátrium
    1114 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    219.8 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    829.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    883 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    126 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    654 micro
  • Kolin:
    432 mg
  • Retinol - A vitamin:
    868 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    145 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 3166 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    372.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 222 kcal

Hozzávalók

A rakott brassóihoz

Tartármártáshoz

Elkészítés

A rakott brassóihoz

  1. A brassóit majorannásan szokott módon elkészítjük.
  2. Egy csomag spagettit sós vízben kifőzünk.
  3. A tepsi aljára tesszük az egyik felét, majd a kész brassóit. A húst beborítjuk a spagetti másik felével.
  4. Elkészítjük a tartásmártást, és nyakon öntjük vele a tésztás húst.
  5. Tetejére sajtot reszelünk.
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: közepes
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 14572
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tartármártásos rakott brassói
Salamon Csilla 1202 recept

Kicsit variálni akartam. Nem a szokásos spagettit sütni. Addig kevertem-kavartam, amíg ez lett belőle. Nagyon finom lett :).

Hozzávalók

A rakott brassóihoz

Tartármártáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...