r
Nosalty Logó

Sütőben sült tészta tükörtojással

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kiss Móni
Sütőben sült tészta tükörtojással
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1789 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 7156 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 204 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.2 g

Zsír

  • Összesen
    108 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    441 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3784 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    734 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    824 mg
  • Nátrium
    1950 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    134.9 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    364 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    658 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    365 micro
  • Kolin:
    247 mg
  • Retinol - A vitamin:
    642 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    127 micro
  • β-crypt
    54 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    530 micro
Összesen 1789 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    265 g

Zsír

  • Összesen
    431.9 g
  • Telített zsírsav
    189 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    95 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    1763 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15135.9 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    485 mg
  • Kálcium
    2936 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    566 mg
  • Foszfor
    3296 mg
  • Nátrium
    7800 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    539.8 g
  • Cukor
    75 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1456.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2631 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    201 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1458 micro
  • Kolin:
    987 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2569 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    507 micro
  • β-crypt
    216 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2121 micro
Összesen 7156 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    431.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    222 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 204 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spagetti tésztát kifözzűk.
  2. Afranciasaláta zöldségkeverékhez hozzáadjuk a kukoricát, és kis olajon megpároljuk.
  3. A sonkát megpirítjuk.
  4. A tejfölből, a majonézből, a mustárból egy öntetet csinálunk, majd ízlés szerint sóval, pirospaprikával és borssal ízesítjük.
  5. Ebbe az öntetbe beletesszük a zöldségkeveréket, jól összekeverjük, majd ráöntjük a tésztára, és úgy is jól összekeverjük.
  6. Fogunk egy tepsit, és beleöntjük, majd a pirított sonkát elosztjuk a tetején, és megszórjuk a reszelt sajttal, végül rátörjük a tojást.
  7. Majd a sütőben megsütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x22
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 88
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6955
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Ezt a receptet már jó párszor megcsináltam, de mindig átvariáltam egy kicsit, ez a legutolsó változat. Az alapreceptem csak simán zöldséges tészta volt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...