r
Nosalty Logó

Sült sertéscomb mártással

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Sült sertéscomb mártással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húshoz

A mártáshoz

Összesen 646 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húshoz

A mártáshoz

Összesen 1942 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húshoz

A mártáshoz

Összesen 143 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    41.1 g

Zsír

  • Összesen
    43.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1011.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    258 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    399 mg
  • Nátrium
    254 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    185.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    264 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    33 micro
  • β-karotin
    943 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    686 micro
  • Lut-zea
    969 micro
Összesen 646 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    123.3 g

Zsír

  • Összesen
    129.3 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    315 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3035.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    112 mg
  • Kálcium
    775 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    168 mg
  • Foszfor
    1198 mg
  • Nátrium
    763 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.5 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    557.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    285 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    141 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    792 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    113 micro
  • Kolin:
    369 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    98 micro
  • β-karotin
    2830 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2059 micro
  • Lut-zea
    2906 micro
Összesen 1942 kcal
  • 14% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    225.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    210 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    153 micro
  • Lut-zea
    216 micro
Összesen 143 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A mártáshoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A pácléhez valókat keverjük össze, majd a hússzeleteket forgassuk bele, és fóliával lefedve tegyük hűtűszekrénybe legalább 4 órára.
  2. Ezután az olívaolajon süssük meg a húsokat, úgy ahogy vannak, nem kell leszedni róla a paradicsom, illetve paprikadarabokat sem, sőt, ha marad pác, akkor azt öntsük a húsokra.
  3. Mindkét oldalát süssük legalább 3-4 percig, vagy addig, amíg nem pirul meg egy kicsit a hús. Sütés közben sózzuk meg a húsokat, majd szedjük ki egy tányérra őket.
  4. A lisztet szórjuk abba az olajba, amiben sütöttük a húst, egy picit pirítsuk benne, majd öntsük fel a tejjel, keverjük csomómentesre, tegyük hozzá a mustárt is, majd tegyük vissza bele a hússzeleteket, szórjuk meg egy kis ételízesítővel. Lassú tűzön főzzük tovább, kb. még 20 percig.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 180
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 13796
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tálalhatjuk sült krumplival, párolt rizzsel.

Hozzávalók

A húshoz

A mártáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...