r
Nosalty Logó

Sonkás-sajtos rántott palacsinta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nikszi
Sonkás-sajtos rántott palacsinta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A palacsintához (12 db)

A töltelékhez

A panírozáshoz és a sütéshez

A tálaláshoz

Összesen 1542 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A palacsintához (12 db)

A töltelékhez

A panírozáshoz és a sütéshez

A tálaláshoz

Összesen 6156 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 31% Zsír

A palacsintához (12 db)

A töltelékhez

A panírozáshoz és a sütéshez

A tálaláshoz

Összesen 346 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.7 g

Zsír

  • Összesen
    108.7 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    259 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2356.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    473 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    409 mg
  • Nátrium
    1353 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    105.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    287 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    281 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    279 micro
Összesen 1542 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    154.7 g

Zsír

  • Összesen
    434.8 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    170 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    128 g
  • Koleszterin
    1037 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9426.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    229 mg
  • Kálcium
    1892 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    223 mg
  • Foszfor
    1637 mg
  • Nátrium
    5411 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    391 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    420.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1148 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    121 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    193 micro
  • K vitamin:
    118 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    416 micro
  • Kolin:
    682 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1125 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    229 micro
  • β-crypt
    74 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1114 micro
Összesen 6156 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    24.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    527.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    303 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 346 kcal

Hozzávalók

A palacsintához (12 db)

A töltelékhez

A panírozáshoz és a sütéshez

A tálaláshoz

Elkészítés

A palacsintához (12 db)

  1. Kisütjük a palacsintákat, közben elkészítjük a tölteléket.
  2. A sonkát apró kockára vágjuk, majd összekeverjük a tejföllel, a sajttal és a zúzott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk.
  3. A palacsintákat megtöltjük, majd batyu formájúra hajtjuk, lisztezzük, tojásba forgatjuk, zsemlemorzsába hempergetjük, és bő olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 7 alkalommal
  • Receptkönyvben: 67
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6199
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádjuk a palacsintát, minden formában!:)

Hozzávalók

A palacsintához (12 db)

A töltelékhez

A panírozáshoz és a sütéshez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...