r
Nosalty Logó

Sonkás-sajtos muffin csemegeuborkával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mikolics Szilvia
Sonkás-sajtos muffin csemegeuborkával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 17% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 966 kcal
  • 17% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 2895 kcal
  • 17% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 264 kcal
  • 17% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    34.8 g

Zsír

  • Összesen
    64 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2940.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    571 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    481 mg
  • Nátrium
    1813 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    209 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    109 mg
  • Retinol - A vitamin:
    208 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    174 micro
Összesen 966 kcal
  • 17% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    104.5 g

Zsír

  • Összesen
    192 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    545 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8821.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    1714 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    1444 mg
  • Nátrium
    5438 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    170.3 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    165.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    627 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    54 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    111 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    124 micro
  • Kolin:
    328 mg
  • Retinol - A vitamin:
    624 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    523 micro
Összesen 2895 kcal
  • 17% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    17.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    803.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    156 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    131 mg
  • Nátrium
    495 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 264 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, a sót, a borsot és a fokhagymaport. Összekeverjük.
  2. Egy másik tálban összekeverjük a tojásokat az olajjal, majd a liszthez adjuk. A tejet részletekben adagolva adjuk hozzá, mindig összekeverve.
  3. Beleszórjuk a felkockázott sajtot, sonkát, uborkát. A formákba adagoljuk. Ne töltsük tele, csak kb. 3/4-ig. 180C-ra melegített sütőbe tesszük, 15 perc alatt szép aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 853
  • Feltöltés dátuma: 2024. április 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Mikolics Szilvia 1 recept

Ha füstölt(nyers) sonkából csináljuk, áztassuk be 1-2 órára a sonkát, hogy ne legyen annyira sós!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...