Sonkás-sajtos kenyér
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Nyúlszarvas
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 15% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 21% Zsír
Összesen
234
kcal
- 15% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 21% Zsír
Összesen
2811
kcal
- 15% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 45% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 10.6 g
Zsír
-
Összesen 14.6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 50 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 693.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 137 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 175 mg
-
Nátrium 357 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 32.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 52 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 31 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 44 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 86 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 201 micro
Összesen
234
kcal
- 15% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 45% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 126.6 g
Zsír
-
Összesen 174.6 g
-
Telített zsírsav 50 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 70 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 606 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8324.5 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 145 mg
-
Kálcium 1640 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 140 mg
-
Foszfor 2100 mg
-
Nátrium 4281 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 171.3 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 391.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 619 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 31 mg
-
D vitamin: 124 micro
-
K vitamin: 372 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 224 micro
-
Kolin: 410 mg
-
Retinol - A vitamin: 533 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1029 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2407 micro
Összesen
2811
kcal
- 15% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 45% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 10.7 g
Zsír
-
Összesen 14.8 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 51 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 706.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 139 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 178 mg
-
Nátrium 363 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 33.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 53 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 35 mg
-
Retinol - A vitamin: 45 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 87 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 204 micro
Összesen
239
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A sajtot (nálam gouda), a sonkát és a bacont kicsi kockákra vágjuk, az újhagymákat felkarikázzuk. A bacont az olajon kicsit megpirítjuk, majd hozzákeverjük a sonkához, hagymához, sajthoz.
- A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a juhtúróhoz és a tejfölhöz, borsozzuk (ha a juhtúró nem elég sós, sózzuk is), majd hozzákeverjük a húsos-hagymás-sajtos kockákat, majd végül hozzáadjuk a sütőporos lisztet, és átgyúrjuk.
- Kivajazott-kilisztezett püspökkenyér-formába öntjük a masszát, eligazgatjuk benne, majd 180°C-on kb. 40 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 28
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 1832
- Feltöltés dátuma: 2016. július 02.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Nyúlszarvas
10 recept
Még húsvét tájékán találtam ezt a receptet, ami már akkor megtetszett, de úgy elkavartam akkor, hogy egészen mostanáig csúszott a testreszabása és tesztelése. Variálható a hozzávalók sora, és még napok múlva is finom.