r
Nosalty Logó

Sertésszűz fenyérfüves curry pasztával

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Sertésszűz fenyérfüves curry pasztával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 434 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 866 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 107 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    27.6 g

Zsír

  • Összesen
    27.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1784.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    366 mg
  • Nátrium
    1186 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    273.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    190 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    52 micro
  • β-karotin
    1072 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1497 micro
Összesen 434 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    55.2 g

Zsír

  • Összesen
    55.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3568.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    220 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    160 mg
  • Foszfor
    733 mg
  • Nátrium
    2372 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    546.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    182 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    165 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    379 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    189 micro
  • Kolin:
    225 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    103 micro
  • β-karotin
    2144 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2995 micro
Összesen 866 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    443.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    295 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    267 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    372 micro
Összesen 107 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fenyérfű külső leveleit eltávolítjuk, majd vékony gyűrűkre vágjuk. A fenyérfüvet a cukorral, 2 ek szójaszósszal, a lime lével, a zöld curry pasztával, csipet sóval és 3 ek olajjal a konyhagépben krémesre dolgozzuk.
  2. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, vékony csíkokra vágjuk. Egy zacskóba tesszük, ráöntjük a fenyérfüves curry pasztát, jól átgyúrjuk, és kb. 5 percig hagyjuk állni.
  3. A cukorborsót megtisztítjuk, mossuk. A fokhagymát és az újhagymát megtisztítjuk. A fokhagymát apróra, az újhagymát 4 cm-es darabokra vágjuk.
  4. Egy serpenyőben 1 ek olajat felforrósítunk, a húst a páccal együtt 3-4 perc alatt körben megpirítjuk. Kivesszük.
  5. A maradék 1 ek olajat a serpenyőben felforrósítjuk. Rászórjuk a fokhagymát és az újhagymát, megdinszteljük.
  6. Hozzáadjuk a cukorborsót, 5 ek vizet, a maradék 2 ek szójaszószt. Borssal ízesítjük, majd lefedve, közepes hőmérsékleten kb. 4-5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a húst, és felforrósítjuk.
  • Sütés ideje: 4 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 949
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy finom, fűszeres húsétel. Tálaljuk párolt rizzsel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...