r
Nosalty Logó

Répatorta sajtkrémes mázzal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
baloghorsi
Répatorta sajtkrémes mázzal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Répatorta

Krémsajtos máz

Összesen 818 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Répatorta

Krémsajtos máz

Összesen 6529 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Répatorta

Krémsajtos máz

Összesen 282 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.9 g

Zsír

  • Összesen
    46.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1037.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    214 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    469 mg
  • Nátrium
    212 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.9 g
  • Cukor
    57 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    516 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    1935 micro
  • β-karotin
    4618 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    329 micro
Összesen 818 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    118.9 g

Zsír

  • Összesen
    374.7 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    116 g
  • Koleszterin
    779 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8299 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    162 mg
  • Kálcium
    1708 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    908 mg
  • Foszfor
    3751 mg
  • Nátrium
    1694 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    18 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    695 g
  • Cukor
    457 mg
  • Élelmi rost
    49 mg

VÍZ

  • Összesen
    665.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4129 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    44 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    415 micro
  • Kolin:
    759 mg
  • Retinol - A vitamin:
    407 micro
  • α-karotin
    15483 micro
  • β-karotin
    36946 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    2632 micro
Összesen 6529 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    359.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    162 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.1 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    670 micro
  • β-karotin
    1599 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 282 kcal

Hozzávalók

Répatorta

Krémsajtos máz

Elkészítés

Répatorta

  1. A répát lereszeljük, egy másik tálban a tojásokat habosra keverjük a cukorral és a vanília aromával.
  2. A lereszelt répához adjuk a lisztet, a sütőport (esetleg egy kis szódabikarbónát), a fűszereket, a csokikat (nekem 1 tábla sima és fél tábla mogyorós étcsoki került bele) lereszelve ill. darabolva, és a többi hozzávalót is, majd összekeverjük.
  3. Sütőpapírral bélelt tortaformába vagy tepsibe simítjuk, és 180 fokon tűpróbáig sütjük (nekem kapcsos 28 cm-es tortaformában ez kb. 40 perc volt).
  4. Ha megsült, kivesszük, és hűlni hagyjuk.

Krémsajtos máz

  1. A hozzávalókat egy tálba öntjük, és robotgéppel alaposan kikeverjük, hogy szép sima, egységes krémet kapjunk.
  2. Ha kihűlt a torta, bevonjuk a mázzal (jót tesz neki, ha legalább egy éjszakát pihen a hűtőben).
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 28
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4293
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Répatorta sajtkrémes mázzal
baloghorsi 18 recept

Valami könnyű, tavaszi édességre vágytam - ez lett belőle :)

Hozzávalók

Répatorta

Krémsajtos máz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...