r
Nosalty Logó

Répatorta eperrel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Répatorta eperrel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 258 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2554 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 211 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    216.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.7 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    278 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    1052 micro
  • β-karotin
    2511 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 258 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47 g

Zsír

  • Összesen
    64.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    390 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2167.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    470 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    264 mg
  • Foszfor
    886 mg
  • Nátrium
    436 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    437.1 g
  • Cukor
    258 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    568.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2781 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    114 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    241 micro
  • Kolin:
    383 mg
  • Retinol - A vitamin:
    249 micro
  • α-karotin
    10521 micro
  • β-karotin
    25108 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1332 micro
Összesen 2554 kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    179.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    230 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    871 micro
  • β-karotin
    2079 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    110 micro
Összesen 211 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A diót durvára vágjuk, a mazsolával együtt rumba áztatjuknéhány órára.
  2. A sárgarépát megpucoljuk,és lereszeljük. Egy tálban habverővel felverjüka tojásokat és a cukrot, hozzáadjukaz olajat, a répát, a mazsolát és a diót.
  3. Egy másik tálban elkeverjüka lisztet, sütőport, fahéjat, szódabikarbónát, csipetnyi sót, majd hozzákeverjüka répás-tojásos masszához. Beleöntjükegysütőformába, melyet vajjal és liszttel kikenünk.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük,míg szép barna lesz (kb. 40 perc).
  5. A tortából szelünk egy darabot, rakunk rá félbevágott epret, s locsolunk rá csokoládé-, eper-és tojáslikőrt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1350
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Csodálatos íz- és színorgia. A torta 8-10 főre elég, a rávalók 1 adagra szólnak.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...