Rántott harcsafilé újhagymás krumplival
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Hobbychef
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 8% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
250g afrikai harcsa298 kcal
-
5g finomliszt18 kcal
-
28g tojás35 kcal
-
5g zsemlemorzsa20 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
2g citromlé0 kcal
-
200g burgonya116 kcal
-
46g újhagyma9 kcal
-
2g fokhagyma2 kcal
-
3g almaecet1 kcal
-
25g zöldborsó20 kcal
-
6g majonéz29 kcal
-
50g rizs179 kcal
-
100g víz0 kcal
-
1g petrezselyem0 kcal
-
43g napraforgó olaj94 kcal
Összesen
821
kcal
- 8% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
500g afrikai harcsa595 kcal
-
10g finomliszt36 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
10g zsemlemorzsa40 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
3g citromlé1 kcal
-
400g burgonya231 kcal
-
92g újhagyma18 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
5g almaecet1 kcal
-
50g zöldborsó41 kcal
-
11g majonéz59 kcal
-
100g rizs358 kcal
-
200g víz0 kcal
-
2g petrezselyem1 kcal
-
85g napraforgó olaj188 kcal
Összesen
1642
kcal
- 8% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
32.8g afrikai harcsa39 kcal
-
0.7g finomliszt2 kcal
-
3.6g tojás5 kcal
-
0.7g zsemlemorzsa3 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
0.2g citromlé0 kcal
-
26.2g burgonya15 kcal
-
6g újhagyma1 kcal
-
0.2g fokhagyma0 kcal
-
0.3g almaecet0 kcal
-
3.3g zöldborsó3 kcal
-
0.7g majonéz4 kcal
-
6.6g rizs23 kcal
-
13.1g víz0 kcal
-
0.1g petrezselyem0 kcal
-
5.6g napraforgó olaj12 kcal
Összesen
107
kcal
- 8% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 50.7 g
Zsír
-
Összesen 32 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 228 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1375.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 96 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 115 mg
-
Foszfor 745 mg
-
Nátrium 369 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 79.9 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 492.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 66 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 7 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 47 mg
-
D vitamin: 42 micro
-
K vitamin: 89 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 217 micro
-
Kolin: 262 mg
-
Retinol - A vitamin: 39 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 329 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1125 micro
Összesen
821
kcal
- 8% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 101.3 g
Zsír
-
Összesen 63.9 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 455 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2751 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 80 mg
-
Kálcium 192 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 231 mg
-
Foszfor 1489 mg
-
Nátrium 738 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 159.9 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 984.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 132 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 15 micro
-
E vitamin: 14 mg
-
C vitamin: 94 mg
-
D vitamin: 85 micro
-
K vitamin: 178 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 20 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 434 micro
-
Kolin: 524 mg
-
Retinol - A vitamin: 77 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 659 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2250 micro
Összesen
1642
kcal
- 8% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 6.6 g
Zsír
-
Összesen 4.2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 180.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 98 mg
-
Nátrium 48 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 64.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 28 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 43 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 147 micro
Összesen
107
kcal
Hozzávalók
-
1 csapott ek finomliszt
-
1 db tojás
-
1 ek zsemlemorzsa
-
só ízlés szerint
-
1 teáskanál fekete bors
-
1 teáskanál citromlé
-
4 közepes db burgonya
-
1 gerezd fokhagyma
-
1 ek almaecet
-
5 dkg zöldborsó
-
1 ek majonéz
-
10 dkg rizs
-
2 dl víz
-
2 szál petrezselyem
-
1 dl napraforgó olaj
Elkészítés
- Reggel a krumplit és a borsót megfőzzük. A krumplit felszeleteljük, megszórjuk a felvágott hagymával, sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá ecetet. A borsót szintén fűszerezzük, hozzákeverjük a majonézt. A halat négybe vágjuk, sózzuk, borozzuk, locsolunk rá citromot. Berakjuk az összeset a hűtőbe.
- Délben feltesszük a rizst sós vízben főni. A halat bepanírozzuk.
- Egy serpenyőben olajat forrósítunk, s a halakat megsütjük.
- Tálaláskor rakunk a tányérra 2 db halat, formázunk mellé egy kupac rizst, díszítjük egy petrezselyemlevéllel, s szedünk a hagymás krumpliból s a majonézes borsóból is rá.
- Sütés ideje: 10 perc
- Receptkönyvben: 25
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 16
- Össznézettség: 5523
- Feltöltés dátuma: 2016. február 05.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Hobbychef
738 recept
A teraszon - mely télen mélyhűtőként is funkcionál - volt egy darab harcsafilé. Most, hogy a hőmérséklet enyhülni kezdett, kellett valamit kezdeni vele.