r
Nosalty Logó

Póréhagymás füstölt sajtos quiche

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Póréhagymás füstölt sajtos quiche
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A vajas tésztához

A feltéthez

A körethez, a salátához és az öntethez

Összesen 552 kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A vajas tésztához

A feltéthez

A körethez, a salátához és az öntethez

Összesen 4416 kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A vajas tésztához

A feltéthez

A körethez, a salátához és az öntethez

Összesen 230 kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    15 g

Zsír

  • Összesen
    44.1 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    189 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    552 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    260 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    127.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    331 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    100 mg
  • Retinol - A vitamin:
    268 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    313 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    820 micro
  • Lut-zea
    378 micro
Összesen 552 kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    119.8 g

Zsír

  • Összesen
    353.2 g
  • Telített zsírsav
    166 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    102 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    1511 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4415.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    602 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    195 mg
  • Foszfor
    1338 mg
  • Nátrium
    2081 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    195.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1017.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2649 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    82 mg
  • D vitamin:
    248 micro
  • K vitamin:
    99 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    273 micro
  • Kolin:
    801 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2144 micro
  • α-karotin
    258 micro
  • β-karotin
    2505 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    6561 micro
  • Lut-zea
    3023 micro
Összesen 4416 kcal
  • 7% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    18.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    230.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    138 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    131 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    342 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 230 kcal

Hozzávalók

A vajas tésztához

A feltéthez

A körethez, a salátához és az öntethez

Elkészítés

A vajas tésztához

  1. A hozzávalókat gyúrjuk össze egy tálban, ügyeljünk arra, hogy gyors mozdulatokkal dolgozzunk, nehogy a vaj elolvadjon.
  2. Tegyük be egy órára a tésztát a hűtőbe, előtte csomagoljuk be fóliába.
  3. Egy óra után a tésztát nyújtsuk el közepes vastagságúra, és tegyük kerek tortaformába. (A formát előtte olajozzuk be, és szórjuk be liszttel)
  4. 200 fokon sütjük tíz percig.

A feltéthez

  1. Szeleteljük fel a póréhagymát, és a szalonnával dinszteljük pár percig.
  2. A tejszínt keverjük össze a tojásokkal, és bátran fűszerezzük.
  3. Az elősütött lepényre tegyük rá a hagymás-szalonnás keveréket, majd öntsük rá a tejszínt, és reszeljük rá a füstölt sajtot.
  4. Süssük kb. 30-35 percig.
  5. A kisült lepényt tálaljuk madársalátával és koktélparadicsommal.

A körethez, a salátához és az öntethez

  1. Mossuk meg a salátát, a koktél paradicsomokat vágjuk ketté vagy ízlés szerint négybe.
  2. A tejfölt keverjük össze a tejszínnel és a worcestershire szósszal.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 128
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6707
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ebédre és vacsorára gyorsan, és egyszerűen elkészíthető ízletes étel.

Hozzávalók

A vajas tésztához

A feltéthez

A körethez, a salátához és az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...