r
Nosalty Logó

Pizza margherita 2. - mini

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
mozzarelli
Pizza margherita 2. - mini
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Összesen 579 kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Összesen 3464 kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Összesen 204 kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.3 g

Zsír

  • Összesen
    23 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1699.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    284 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    298 mg
  • Nátrium
    1032 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    161.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    244 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    11579 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 579 kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    127.9 g

Zsír

  • Összesen
    137.8 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    237 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10197.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    225 mg
  • Kálcium
    1706 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    253 mg
  • Foszfor
    1790 mg
  • Nátrium
    6191 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    425.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    969.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    647 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    360 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    522 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1466 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    69475 micro
  • Lut-zea
    211 micro
Összesen 3464 kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    8.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    597 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    362 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    86 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    4068 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 204 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta kellékeit összegyúrjuk. Minimum 2 órát kelesztjük kelesztőtálban.
  2. Megfőzzük a szószt.
  3. A sütőt előmelegítjük, a tepsit sütőpapírral kibéleljük.
  4. A tésztát félbevágjuk, mindkettőtkb. 9 részre osztjuk, és kézzel formázzuk.
  5. Megkenjük vékonyan paradicsomszósszal, rakunk rá mozzarellaszeleteket, megszórjuk oregánóval, meglocsoljuk olívaolajjal.
  6. Az előmelegített sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 85
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10459
  • Feltöltés dátuma: 2011. március 22.

Ajánló

Ebből a mennyiségből egyébként 2 tepsi pizza készíthető, mini változatként pedig 18 db. Társasági összezörrenésekre ideális a minit készíteni, különféle feltétekkel, és akkor mindenki talál kedvére valót.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
mozzarelli 10 recept

Nálunk családi hagyomány, hogy egy kis tejet teszünk a paradicsomszószba, nem sokat, épp annyit, hogy kicsit krémes legyen, és ne legyen olyan savanyú a szósz. A pizza tetejére egyébként friss bazsalikomot is lehet szórni, magam sem értem, én miért nem tettem így :). Azt hiszem, az oregánó hamarabb került a kezem közé:) .

Hozzávalók

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...